κ. Υπουργέ Παιδείας, μαθαίνετε στους νέους την παρανομία μαζί με ανικανότητα;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Οι κάτοικοι του Χαμερπίμου με την κλίκα τους, αλλοιώνουν κείμενα διανοουμένων για να τα βάλουν έκθεση στα ΕΠΑΛ. Είναι για ποινικό δικαστήριο για όσους δεν το ξέρουν. Αν το έκανε φοιτητής θα κοβόταν επί τόπου, και αν ήθελαν θα του έκαναν και ποινικό δικαστήριο. Αν το ανακάλυπταν αφού είχε πάρει πτυχίο, θα του το αφαιρούσαν..
Αφού ήθελαν για τους λόγους τους να το αλλάξουν, δεν μπορούσαν να βάλουν κάτι εντελώς δικό τους; Ούτε για αυτό είναι άξιοι; Κύριε υπουργέ τόσο ανάξιους συνεργάτες έχετε κ μ αυτούς συνεργάζεστε; Μαθαίνετε τους φοιτητές στην παρανομία; Να αλλοιώνουν κείμενα; Είναι άλλο να βάλετε από κάτω, τι γνώμη έχετε για αυτό..

Τι θέλετε να παραστήσετε; Ο,τι τιμάτε τους λογίους κλασσικούς με αλλοιώσεις; Φαίνεται ο χαρακτήρας μ’ αυτό. Ανικανότητα, δολοπλοκία, συμφέρον ιδεολογικό, που συνεπάγεται υλικό..

Αντιστεκόμαστε στα ύπουλα σχέδια τους, για την υποβάθμιση των Πανεπιστημίων.

ΔΕ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ

Θέλουν να διορίζουν καθηγητές (συζύγους) δικούς τους,και να τα κάνουν φυτώρια φοιτητών άσχετων που είναι δικοί τους για να οργανώνονται στο κόμμα. Έτσι θα δικτυώνονται..(Απτο 14 τα λέμε αυτά) Πρέπει να τους διώξουμε. Σαπίζουν την κοινωνία! Εσάς που σας διορίζουν, τόσο μισείτε τα παιδιά σας να υποβαθμίζετε την Παιδεία τους;
Εμείς είμαστε του ευρωπαϊκού Διαφωτισμού και Πολιτισμού. Στο σκοτεινό μεσαίωνα να γυρίσουν μόνοι τους. Αρκετά μας έφαγαν και μας στοίχισαν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.