κ. Γαβρόγλου γιατί βγάλατε από την ύλη τον Παύλο Μελά;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Θα έπρεπε να ντρέπεστε και μόνο που το σκεφτήκατε να το κάνετε. Δε φτάνει που κάνατε την πράξη αυτή που δείχνετε ότι μισείτε την πατρίδα σας, αλλά μας υποτιμάτε λέγοντας επί πλέον ότι το κάνατε για να μη κουραστούν τα παιδιά. Έχει τόσα περιττά να βγουν. Αυτοί που σας συμβουλεύουν δεν είδαν ότι δεν κερδίζετε ούτε ψήφους ούτε σεβασμό; Δεν είδαν ότι τα παιδιά ήρθαν στο γραφείο σας και ανέβηκαν επάνω; Σ αυτό το γραφείο που έδειχνε ότι είστε ηλεκτρονικά αναλφάβητος με τη χαρτούρα που μέσα της κολυμπούσατε;

Και αναλαμβάνετε τέτοιους ρόλους όταν είστε άσχετος, επειδή κάποτε σπουδάσατε φιλοσοφία; Σπουδάζω βέβαια θα πει ενστερνίζομαι και εφαρμόζω, δηλαδή το αντίθετο απ ο,τι κάνετε εσείς. Πότε ακριβώς είπε κατά της πατρίδας κάποιος φιλόσοφος; Πότε είπε να εξυπηρετείς άλλους; Το σπήλαιο του Πλάτωνα σας έχει αγγίξει καθόλου; Το ερμηνεύετε όπως σας συμφέρει; Αυτό που επιδιώκετε για τα παιδιά των άλλων, αυτά διδάσκετε και στα εγγόνια σας η τα αντίθετα; Δεν λέμε για την πατρίδα που μισείτε , αλλά για την άμιλλα και τα υπόλοιπα.

Ξέρουμε βέβαια ότι αισθάνεστε υπολειπόμενοι απέναντι στην ηρωική μορφή του Μελά και μελετώντας τα παιδιά τέτοιες μορφές αντανακλώνται οι ελλείψεις της φατρίας σας και πνευματικής παρίας σας.

Έχετε υπ όψιν σας ότι πετυχαίνετε το αντίθετο. Δεν το ξέρετε ότι η πατρίδα είναι αξία μέσα σε πηγμένα καλούπια; Με τι προσόντα πάει η συνομοταξία σας να τα σπάσει; Κάτι άλλο θα σπάσει επάνω στα καλούπια αυτά και θα είναι τα μούτρα σας.

Μάθετε λοιπόν ότι εμείς οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί που δεν σας υπολογίζουμε, εμείς οι ελεύθεροι άνθρωποι που θέλουμε να σας διώξουμε απτις υγιείς κοινωνίες θα λέμε τώρα πιο πολλά στα παιδιά για τη Μακεδονία. Ότι είναι Μια και Ελληνική. Ότι τον Μελά τον βγάλατε γιατί τον φοβόσαστε

Θα δίνουμε δικές μας φωτοτυπίες. Θα κάνουμε δωρεάν μαθήματα για αυτό. Ξέρουμε ότι η προφορική παράδοση μας έσωσε μέσα στις χιλιετίες. Τώρα θα τη χρησιμοποιούμε πιο πολύ να σωθούμε απτή σκλαβιά σας. Πολλοί δημόσιοι εκπαιδευτικοί επίσης δεν σας φοβούνται. Θεολόγοι έχουν πετάξει τα βιβλία σας και διδάσκουν από φωτοτυπίες. Οι γονείς και τα παιδιά είναι μαζί τους.

Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι τα πάντα που κάνετε είναι για το συμφέρον σας. Ακόμα και η Νομική Πάτρας καταλάβαμε ότι έγινε για να διορίσετε δικούς σας που θα έχουν πτυχία σαν της Περιστέρας ( με δικαστήρια και χωρίς δημοσιεύσεις), να γίνει φυτώριο μεταπτυχιακών από φοιτητές του κόμματός σας και επί πλέον να μας φεσώσετε με κονδύλια για να ωφεληθείτε… Δεν έχουμε ανάγκη από δικηγόρους και το ξέρετε.

Θα χάσετε πολλά μ αυτά που κάνετε. Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος ενημερώνεται για τις κομπίνες σας και αφυπνίζεται. Σας μαυρίζει. Σας διώχνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.