Ημερολόγιο καταστρώματος. Ο Αλέξης μαζεύει ολα τα κουρέλια…

Γράφει ο Μηχανικός

Αυτή η εβδομάδα που σήμερα ολοκληρώνεται είχε μοναδικά συμπεράσματα. Μας έκανε σοφότερους. Μας έδωσε μαθήματα ζωής. Δεν πρέπει να απελπιζόμαστε. Όπως πάει η Ελλάδα θα χρειάζεται τους χειρότερους, που ξεμείναμε να μας κυβερνούν οι κατρούγκαλοι.  Έτσι κι αλλιώς οι καλύτεροι πηγαίνουν στο εξωτερικό όπου εκτιμώνται όσα στην Ελλάδα είναι βάρη.

Για παράδειγμα: Αν είχε πολιτικό ήθος ο Τόλκας θα γινόταν υφυπουργός στον ΣΥΡΙΖΑ;  Ποτέ. Θα έμενε  αποτυχών περιφερειάρχης.  Θα έγραφε στην κάρτα του τέως υποψήφιος περιφερειάρχης. Τώρα γράφει υφυπουργός.

Αν ο Μωραίτης  είχε πολιτική εντιμότητα  θα γινόταν υφυπουργός ΣΥΡΙΖΑ; Με τον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ. Ο Αλέξης  μαζεύει τα κουρέλια που τα βάζει να τραγουδούν όλα μαζί το ίδιο τραγούδι, μέσα και έξω από τη Βουλή.

Έχει ειδικά κριτήρια επιλογής. Ποιος θα υπέγραφε ότι  δεν θα προβάλλει ποτέ αντίρρηση στο κόμμα; Ούτε τα παιδιά της ΚΝΕ δεν λένε όλο ναι.

Όποιος έχει αρχές θα γινόταν υφυπουργός Παπακώστα; Ποτέ. Τις πετάς στην θάλασσα του Καραμαλινστάν ως σαβούρα και μετά βαστάς γερά την καρέκλα μην την  αρπάξει άλλος. Ποτέ δεν ξέρεις και ποιος Ραγκούσης παραμονεύει.

Κι όποιος έχει ιδεολογία την πάει στον ΣΥΡΙΖΑ; Όχι. Δεν την χρειάζεται Ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει όλες τις ιδεολογίες, σε όλα τα μεγέθη. Με το παρντόν…

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.