Η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατεδάφιση προχωρά

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Θεωρώ κρίσιμο να ενημερώσω όλους εκείνους που ελαφρά τη καρδία ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, ότι από τον νέο Οργανισμό του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αφαιρέθηκε η αποστολή της ανάπτυξης της θρησκευτικής συνείδησης, γεγονός που αποτελεί απροκάλυπτα αντισυνταγματική ενέργεια και προσφάτως καταγγέλθηκε από τον Σύλλογο Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου.

Και θεωρώ ότι πρέπει να ενημερωθούν, διότι όχι μόνο πίστεψαν τα ψέματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και οδήγησαν τη χώρα σε μια πρωτοφανή περιπέτεια, αποδεικνύοντας ότι δεν διαθέτουν καμιά γνώση της Ιστορίας μας – ούτε της πρόσφατης.

Έτσι, στον νέο Οργανισμό, διατηρείται το σκέλος της «ανάπτυξης της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων, αλλά απαλείφθηκε το επίσης συνταγματικά κατοχυρωμένο σκέλος της «ανάπτυξης της θρησκευτικής τους συνείδησης».

Ως γνωστόν (λέμε τώρα) σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 16 του Συντάγματος, «η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες».

Τώρα, καταργήθηκε ο Οργανισμός του 2014 (του… επάρατου, βεβαίως βεβαίως), που προέβλεπε όλα τα παραπάνω συνταγματικώς κατοχυρωμένα και ο νέος δεν περιλαμβάνει την ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης.

Και, όπως όλα δείχνουν, από τον επόμενο Οργανισμό είναι πολύ πιθανόν να αφαιρεθεί και το σκέλος της ανάπτυξης της εθνικής συνείδησης.

Η κατεδάφιση προχωρά.

Έτσι είναι: Ψηφίζεις για τον ΕΝΦΙΑ και χάνεις όλη τη χώρα!

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

One thought on “Η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατεδάφιση προχωρά

  • 13/03/2018, 14:03
    Permalink

    Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο.! ΑΡΘΡΟ! ΕΥΓΕ!!!! ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ. ΕΥΓΕ!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Καί Θά θέλαμε στήν θαυμάσια επισήμανση τόύ άρθρου σας, νά προσθέσουμε -ως ψηφοφόροι-μία ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ πρός τήν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ δηλαδή, αυτό που ΔΙΑΚΑΩΣ επιθυμούμε, καί που είναι, μία τρόπον τινά ΔΕΣΜΕΥΣΗ, εκ μέρους τής Νέας Δημοκρατίας, ότι θά ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ εις τόν οργανισμό τού Υπουργείου Παιδείας καί Θρησκευμάτων, καί τό σκέλος τής ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΖΗΤΟΥΜΕ δηλαδή τήν επαναφορά τού ”επάρατου” 2014.! όπως ακριβώς ΗΤΑΝ.! νά εμπεριέχει, τόσο τό σκέλος τής ΕΘΝΙΚΗΣ, όσο καί τό σκέλος τής ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ συνείδησης τών ΕΛΛΗΝΩΝ.!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.