Η σωστή πλευρά της ιστορίας

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Όταν ένα άτομο δηλώνει ότι βρίσκεται από τη σωστή πλευρά της ιστορίας, ενώ όλοι ξέρουμε και με αντικειμενικό τρόπο μάλιστα ότι είναι και ανιστόρητος και αγεωγράφητος. Αυτό σημαίνει ότι μιλά για ένα αντικείμενο που όχι μόνο δεν έχει μελετήσει, αλλά είναι και περήφανος που το αγνοεί. Με άλλα λόγια τι κύρος μπορεί να έχουν τα λόγια του σε τέτοια θέματα, ειδικά όταν έχει αποδείξει ότι δεν έχει γνώσεις στρατηγικής.

Δεν είναι λοιπόν ανάγκη να δίνουμε και πολύ μεγάλη σημασία σε αυτήν την ασχετοσύνη και είναι προτιμότερο να επικεντρωθούμε με το πώς να την ξεφορτωθούμε, διότι είναι επικίνδυνη για την Ελλάδα. Είναι όμως σημαντικό να μην πέσουμε σε αυτό το λάθος και πάλι μετά από όσα τραβάμε ακόμα και τώρα.

Έτσι ο Μάιος θα πρέπει να είναι ο μήνας της απελευθέρωσης από αυτήν την επικίνδυνη ασχετοσύνη, διότι το στρατηγικό μέλλον του Ελληνισμού περιμένει το επόμενο στάδιο για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί και να ακυρώσουμε της απαράδεκτες αποφάσεις, έτσι ώστε να σβήσουμε κάθε ίχνος του περάσματος αυτής της ασχετοσύνης που θα ξαναπάρει τη θέση της εκτός ιστορίας, αφού ποτέ δεν προσέφερε τίποτα σε αυτήν, εκτός βέβαια από δυνατότητα γενοκτονίας και εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας.

http://www.lygeros.org/articles.php?n=42234&l=gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.