Η προστασία της Μακεδονίας

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Η Μακεδονία είναι θέμα προστασίας για την Ελλάδα. Η Μακεδονία είναι ασπίδα του Ελληνισμού στα Βαλκάνια και ουσιαστικά είναι αυτή που υποστηρίζει την Ήπειρο και τη Θράκη, διότι από μόνες τους δεν είναι τόσο ισχυρές. Έτσι το χτύπημα που δέχεται η Μακεδονία με το θέμα του ονόματος είναι χτύπημα ενάντια στον Ελληνισμό.

Όσοι λοιπόν μπερδεύονται και εξετάζουν τα πράγματα μόνο πολιτικά, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που ζούμε στη Μακεδονία δεν είναι μία πολιτική αντιπαράθεση, αλλά ένας πόλεμος μεταξύ ιδεολογίας και έθνους. Οι πιέσεις που δεχόμαστε στον Βορρά έχουν ένα ιδεολογικό υπόβαθρο που ποτέ δεν κατάφερε να εγκατασταθεί στην πατρίδα μας.

Όμως είναι άτομα της ίδιας ιδεολογίας που προσπαθούν τώρα να παραχωρήσουν το όνομα της Μακεδονίας. Διότι κατά βάθος ήταν πάντα εχθροί του Ελληνισμού, διότι πιστεύουν μόνο στο κόμμα τους λόγω ιδεολογίας και σε τίποτα άλλο. Έτσι έχουν μάθει τη σταλινική προσέγγιση των πραγμάτων και με την πρώτη ευκαιρία μετά το τέχνασμα της ελπίδας, προσπάθησαν να μας επιβάλλουν τη βάρβαρη ιδεολογία τους.

http://www.lygeros.org/articles.php?n=42360&l=gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.