Τελικά, πως έγινε Πανεπιστημιακός η Περιστέρα;

Γράφει ο Αγκιτάτορας

Η σύντροφος του πρωθυπουργού γίνεται Πανεπιστημιακός. Και που είναι το κακό θα μου πείτε; Θεωρητικά πουθενά ή τουλάχιστον αυτό θα έπρεπε να ισχύει αν βρισκόμασταν σε μια χώρα που η τήρηση της νομιμότητας και η εύρεση ευρύχωρων νομικών παραθύρων δεν αποτελούσε χαρακτηριστικό μας στοιχείο ως λαού.

Έλα όμως που και σε αυτή την περίπτωση επιβεβαιώνεται ο κανόνας. Για να γίνει καθηγήτρια Πανεπιστημίου η κ. Μπαζιάνα χρειάστηκαν αλχημείες ώστε να παρακάμψει τον νόμο. Μετατέθηκε πρώτα ως διοικητικός υπάλληλος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και μετά μετατρέπεται σε διδακτικό προσωπικό παρακάμπτοντας άλλους υποψηφίους με εμπειρία και επιστημονικό έργο.

Κανείς δεν ενοχλείται για το ότι η Μπέτι έχει φιλοδοξίες και υψηλές βλέψεις. Θα της ευχόμασταν μάλιστα και καλή σταδιοδρομία αν η επίτευξη των στόχων της περνούσε μέσα από την σκληρή δουλειά και την συνέπεια.

Όταν όμως η… Αριστερή Περιστέρα χρησιμοποιεί την πρόσβαση στην εξουσία ως λάφυρα που μετατρέπεται σε μέσο προσωπικής ανέλιξης τότε δικαιούμαστε να θέτουμε θέματα όχι μόνο ηθικής φύσης αλλά και αξιοκρατίας, αξιοπιστίας των διαδικασιών και φυσικά πρωθυπουργικής συνενοχής.

Πρώτη φορά τέτοιο ξεφτιλισμένο ηθικό πλεονέκτημα.

One thought on “Τελικά, πως έγινε Πανεπιστημιακός η Περιστέρα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.