Η κυβέρνηση της ΝΔ νομοθετεί υπέρ των Ελλήνων

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Με ικανοποίηση βλέπουμε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ νομοθετεί υπέρ των Ελλήνων

Πολύ σωστή ενέργεια του Υπουργείου Υγείας να πληρώνουν οι μετανάστες. Όλοι οι Έλληνες νιώσαμε δικαίωση. Δεν μπορούν οι Έλληνες και περισσότερο οι άνεργοι Έλληνες να πληρώνουν την υγεία των μεταναστών, όταν μπορούν να θεραπευτούν στη χώρα τους. Δεν μπορούν στα νησιά μας να γεννούν όλες οι αλλοδαπές με επιδόματα και να μη γεννούν οι ελληνίδες. Δεν το δέχεται κανένας Έλληνας μέσα του αυτό, εκτός από αυτούς που το χρησιμοποιούσαν για να κερδίσουν. Μάλιστα δεν το δέχονται και οι Αλβανοί και οι υπόλοιποι που μένουν 20 χρόνια στην Ελλάδα και ενίοτε παρουσιάζουν πολύ αβάσιμο ρατσισμό.

Αυτό που γινόταν επί ΣΥΡΙΖΑ να μας πιέζουν να πληρώνουμε και τους μη νόμιμους μετανάστες, δεν ήταν αγάπη προς τον πλησίον, ήταν μίσος προς τους εαυτούς μας και προς τη χώρα μας. Ευτυχώς η κυβέρνηση της ΝΔ κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και θα βοηθήσουμε όλοι μας να μη ξαναέρθουν ποτέ οι αριστερές κυβερνήσεις που δρουν πάντα για το υλικό συμφέρον τους εις βάρος μας .

Εκτός όμως από τη νομοθέτηση πρέπει να γίνεται και εφαρμογή. Αποβιβάζονται άνετα, ακόμα και σήμερα, λαθρομετανάστες σε παραλίες της Αλεξανδρούπολης και άλλων πόλεων. Περιμέναμε και περιμένουμε να σταματήσει αυτό.

Η εφαρμογή βέβαια ισχύει και για την κατάργηση του ασύλου. Ικανοποιηθήκαμε όλοι οι φυσιολογική Έλληνες για την τάξη που θα μπει στα Πανεπιστήμια. Να ενημερώσουμε όμως το Υπουργείο Παιδείας ,ότι δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή.

Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο εξακολουθούν (σήμερα 20/8) να υπάρχουν μέσα από τα κάγκελα αλλοδαποί και απέξω απτά κάγκελα να είναι η πραμάτεια τους. Περιμέναμε ότι με τη ψήφιση της κατάργησης θα έφευγαν νόμιμα και ότι δεν θα ξαναβλέπαμε το ίδιο θέαμα.

Καταλαβαίνουμε ότι η κυβέρνηση δεν θέλει πολλές αντιδράσεις. Όμως έρχεται φθινόπωρο, αρχίζει και η νέα ακαδημαϊκή χρονιά και δεν πρέπει να υπάρχει τέτοια μαγιά ώστε να ζυμωθούν καρβέλια αντιδράσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ και τ άλλα αριστερά κόμματα

Η σημερινή ΝΔ πρέπει να δράσει άμεσα, γιατί έχουν αλλάξει όλες οι πολιτικές, πολιτιστικές και κοινωνικές συντεταγμένες μετά τη συριζο-λαίλαπα που πέρασε.

Δεν πρέπει να έχει ενδοιασμούς στην εφαρμογή των νόμων που ψηφίζει. Πρέπει να ξεριζώνονται οι πνευματικοί και κοινωνικοί σπόροι που έριξε ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αν δεν ξεριζωθούν τώρα, αυτοί θα φροντίζουν να φυτρώνουν συνεχώς, με διάφορους τρόπους εις βάρος μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.