Φώτης ο γυρολόγος!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός, Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Λέτε ο Φώτης ο γυρολόγος να πάει μετά στο ΚΚΕ και ν αρχίσει πάλι απτήν αρχή από Χ.Α,;

Μην εκπλαγείτε από άτομα τέτοια που έβλαψαν τη χώρα τους ρίχνοντας την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που ήταν έτοιμη να μας βγάλει από το πηγάδι με χίλια εμπόδια.

Μην εκπλήσσεστε από άτομα που έφεραν αδαή άτομα να κυβερνήσουν, ενώ δεν ήξεραν καθόλου τη δουλειά, σε κρίσιμες ώρες για τη χώρα. Ήθελε ο ανεύθυνος πολιτικά Φώτης να φέρει τον Τσίπρα, έναν άνεργο και άεργο που βγήκε παράνομα με ανήθικα ψέματα. Αυτόν που υπέγραψε τον νόμο να παίρνουν οι βουλευτές ενοίκιο και μετά τον είπε ανήθικο. Φανταστείτε τι κουβάρι έχει στο κεφάλι του, όταν βγαίνει και βρίζει τον εαυτό του νομίζοντας ότι θα μας κοροϊδέψει!

Φανταστείτε το άλλο κουβάρι που έχει στο μυαλό του, όταν είπε ότι θα φτιάξει στην Τρίπολη έργο που υπάρχει ήδη. Δεν έχει κουβάρι βέβαια επειδή είπε ψέματα πάλι, αυτό τρέχει στο αίμα του. Αλλά γιατί δεν έχει αντίληψη να καταλάβει ότι θα το συζητήσουμε στα Μ.Μ.Ε. και ότι θα ξεφτιλιστεί ακόμα μία φορά.

Νομίζει ότι δεν θα τον καταλάβουν. Εκεί είναι το θέμα. Έτσι κάνουν τα παιδιά με πνευματική αναπηρία. Νομίζουν ότι δεν θα τα καταλάβεις. Αυτό βέβαια το έκανε και ο Αντρέας μερικές φορές. Το ’81 είχε πει σε προεκλογικό του λόγο στα Γιάννενα ότι θα δημιουργήσει Ιατρική Ιωαννίνων και αυτή υπήρχε απτό 1977. Τότε όμως δεν υπήρχε ιντερνέτ για αλληλεπίδραση, ερχόταν το χρήμα απ έξω και ο κόσμος δεν έδινε σημασία, αφού έβλεπε το χρήμα και τους διορισμούς.

Τώρα ο κουβαράκιας – απωθημενάκιας δεν καταλαβαίνει ότι δεν συγκρίνονται οι εποχές για να μας υποτιμάει; Αν ήταν φυσιολογικής νοημοσύνης και καταλάβαινε , θα ήμαστε καλύτερα θα μου πείτε.

Οι εταιρείες που ακριβοπληρώνουμε εν τω μεταξύ τους συμβουλεύουν να βγαίνουν να κάνουν δημόσια εξομολόγηση ότι πήραν χρήματα για ενοίκιο. Παίρνουν ύφος και λένε πήρα και εγώ. Θα λένε σε λίγο και εγώ αμάρτησα για μια τυρόπιτα και τώρα κλαίω με πετσέτα του μπάνιου τα βράδια. Παρασύρθηκα απ’ τον ανήθικο νόμο που ψήφισε ο Τσίπρας (θα λένε μεταξύ τους)

Αυτά όλοι ξέρουμε ότι είναι κόλπα ,επειδή τώρα ξέρουν ότι θα βγουν όλα στα φόρα και τους είπαν να το προλάβουν με περίλυπο ύφος μεταμέλειας για να μη χάσουν πολλές ψήφους! Οι λαοπλάνοι που είπαν ότι θα καταργούσαν τα υπουργικά αυτοκίνητα, ενώ βασίζουν την ύπαρξη τους στη κοσμοθεωρία του υλισμού , ενώ έκαιγαν πόλεις για να ικανοποιήσουν τ απωθημένα τους και την αρχομανία τους εις βάρος του λαού ! Οι Άνθρωποι που εκ πεποιθήσεως είναι κατά της αλληλεγγύης, που έχουν για θεό το κράτος και τους διορισμούς .

Και ο σοφός (συμφεροντολογικός) λαός τα πίστεψε! Τώρα τους έχει ξεφλουδίσει πλήρως; Συνειδητοποίησε ο κόσμος ότι αυτοί οι άνθρωποι μας βίασαν πνευματικά και μας έβλαψαν ηθικά μόνο για το δικό τους συμφέρον εις βάρος της χώρας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.