Εσείς που θέλετε να πάτε στην πορεία του Πολυτεχνείου

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Παιδιά! Εσείς που θέλετε να πάτε στην πορεία του Πολυτεχνείου

Εσείς που βράζει το αίμα σας και θέλετε κάπως να επαναστατήστε ,εσείς που επιδιώκουν τα αποκόμματα όπως το νύκτα 25 να σας εκμεταλλευτούν με την πορεία.

Μη μυρίζετε ξεθυμασμένες κολόνιες. Δεν τιμάμε τις επετείους με πορείες μέσα στις ασθένειες. Πήγαμε και εμείς σε άλλες εποχές, γιατί πιστεύαμε ότι κάναμε κάτι σημαντικό για τη χώρα.

Αυτοί θέλουν ψήφους και πάνε να δείξουν κάποιους όγκους ατόμων. Ακόμα και χωρίς τον ιό δεν έπρεπε να πάτε, αν πράγματι τιμούσατε τους νεκρούς και την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Γιατί; Γιατί αυτοί που πρωταγωνίστησαν έχοντας τότε λίγη ιδεολογία, αλλά μέσα στο μυαλό τους το ατομικό τους συμφέρον, ξεφλουδίστηκαν από μόνοι τους και δεν χαίρουν εκτίμησης από την κοινωνία, αν και έβγαλαν χρήματα μέσω αυτής της οδού.

Δεν τους θεωρεί έντιμους και ιδεολόγους ο κόσμος, αλλά συμφεροντολόγους. Καμία σχέση με τους πρωταγωνιστές για υπεράσπιση της χώρας της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου.

Η κοινωνία τους πρωταγωνιστές του Πολυτεχνείου τους απαξιώνει. Βρείτε κάτι άλλο να κάνετε για να διαπρέψετε στην κοινωνία , μη σας εκμεταλλεύονται αυτοί οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την επέτειο, γιατί τότε μερικοί απ’ αυτούς , έλλειπαν έξω και έκαναν εντελώς διαφορετική ζωή.

Είναι φαιδρό από μόνο του, αν έχετε σεβασμό στη μέρα. Υπάρχει και ένας επί πλέον λόγος που τα αριστερά κόμματα δεν έχουν την πνευματικότητα να τον καταλάβουν.

Όταν τιμάμε κάτι με τη ψυχή μας, δεν είναι ανάγκη να πάμε στον ίδιο τον χώρο, αν έχουμε έντονη σκέψη για αυτό ,όταν υπάρχουν ασθένειες.

Τα ερτζιανά τηλεπαθητικά κύματα δεν επηρεάζονται από αποστάσεις. Μπορεί να είναι ο άλλος στο άλλο άκρο της γης και με τη σκέψη σου, να τον τιμάς περισσότερο απ ότι με τη φυσική σου παρουσία.

Είναι εξ αποστάσεως , αλλά όχι μέσω της τεχνολογίας. Είναι με τη δύναμη του Νου που είναι πιο δυνατή από την τεχνολογία.

Αν έχετε σεβασμό στη μέρα και δεν είστε χρησιμοθήρες βέβαια, αν έχετε ενδιαφέροντα και δε θέλετε να σας εκμεταλλεύονται , τιμήστε τη μέρα με διαλογισμό. Δύσκολο ναι, είναι όμως για πνευματικά άτομα, όχι για αριστερά (αντίθετα του πνευματικών) που πάνε να καπηλευτούν και να θηρέψουν ψηφαλάκια σαν τα κοράκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.