Ερώτηση στην κ.Φωτίου που είπε: “Ποιός κάνει παιδιά όταν δεν έχει δουλειά”

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

κ. Φωτίου δεν ξέρετε ότι επί τουρκοκρατίας, ενώ έπαιρναν τα αγόρια για γενιτσάρους και τα κορίτσια στα χαρέμια και ακόμα ενώ ήξεραν ότι μπορεί να μη ζήσουν τα παιδιά τους από πείνα η από σκλαβιά , οι Έλληνες εξακολουθούσαν και γεννούσαν; Το ίδιο συνέβαινε και κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής.

Δεν το ξέρετε ότι υπάρχει έναν ένστικτο σε όλα τα ζώα, θηλαστικά και μη, το γενετήσιο και παράλληλα να διαιωνίζουν το είδος τους; Αυτά θα έπρεπε να τα έχετε μάθει.

Είχατε πολύ χρόνο, μπήκατε χωρίς διδακτορικό στις εύκολες εποχές που διόριζαν άνετα , παίρνατε κρατικούς μισθούς, θα μπορούσατε ακόμα να το διαβάσετε την ώρα που κοιμόσασταν στη Βουλή. Επίσης είχατε το χρόνο να διαβάσετε λίγη γραμματική σε τέτοια θέση. Σας έχω ακούσει ότι κάνετε λάθη. Έχετε πει επιστημο-νο-σύνη δυο φορές.

Τελευταία σας άκουσα που είπατε ότι δεν ξέρετε υπολογιστή. Πώς μπορείτε να έχετε αυτή τη θέση και άξιοι νέοι να φεύγουν για να βρουν δουλειά έξω, όταν είστε τόσο ανεπαρκής στις γνώσεις; Υπάρχουν άνθρωποι 90 ετών που κάνουν όλες τις δουλειές τους με υπολογιστή και εσείς το λέτε δημόσια σαν να μη συμβαίνει τίποτα σε τέτοια θέση; Πληρώνουμε συνεργάτες σας για κάτι που κάνουν σήμερα και τα μωρά; Τόση ανεπάρκεια και περιμένουμε κάτι καλύτερο;

Τώρα βέβαια θα μου πείτε ότι ο Τσίπρας ανέλαβε πρωθυπουργός χωρίς γνώσεις ελληνικών και αγγλικών και χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ. ΄Η μήπως για το ένστικτο το ξέρετε ότι υπάρχει και γεννούν, αλλά είναι μεγάλος ο ευσεβής πόθος σας να μη γεννούν οι Έλληνες και το λέτε με τέτοια ευχάριστη άνεση, αντί να πείτε είμαστε υπεύθυνοι για την ανεργία και δε θέλουμε να μειωθεί ο ελληνικός πληθυσμός, οπότε πρέπει να βρούμε στον κόσμο δουλειές η να φύγουμε και ν αναλάβει άλλος;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.