Είναι σίγουροι οι ΣΥΡΙΖΑίοι ότι θέλουν τα αστάθμιστα στοιχεία των δημοσκοπήσεων;

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Αν το καλοσκεφτεί κάποιος, όσα έχουμε μέχρι στιγμής ακούσει στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου, προμηνύουν «πλούσιο θέαμα», όχι όμως αναγκαστικά και ουσία ως προς τα επίδικα των εκλογών.

Έχουμε ήδη ακούσει για νέο κλείσιμο των τραπεζών και νεο-grexit και μάλιστα ως εξαγγελίες, έχουμε ακούσει για κυβερνήσεις ηττημένων, μειοψηφίας, ανοχής ή ποιος ξέρει τι άλλο, έχουμε δει Αντώναρο και Μιθριδάτη στο ΣΥΡΙΖΑ και έχουμε ακόμη βάσιμες προσδοκίες για καλύτερη συνέχεια.

Ένα από τα χαριτωμένα της περιόδου είναι και η γυμνασιακού επιπέδου τακτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει κάνει ας πούμε ολόκληρο ζήτημα για να γίνει ντιμπέιτ Μητσοτάκη – Τσίπρα, με τη βεβαιότητα ότι ο μάγκας και καραμπουζουκλής πρόεδρος Αλέξης θα κατατροπώσει την Πρωθυπουργό με την άνεση που έχει να λέει ό,τι να ΄ναι και όπως να ‘ναι. Και ασχέτως του τι έλεγε παλαιότερα.

Και την ίδια στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι πίσω στις δημοσκοπήσεις και χάνει συνεχώς εκλογές από το 2016, γκρινιάζει τώρα, αμφισβητεί τις έρευνες και ζητεί το απίθανο, να δημοσιοποιούνται δηλαδή τα μη σταθμισμένα στοιχεία.

Πέραν του ότι κάτι τέτοιο είναι εντελώς άχρηστο και αντιεπιστημονικό, είναι βέβαιοι στο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ήθελαν τη δημοσιοποίηση τέτοιων στοιχείων;

Ίσως δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στις έρευνες και τι διαπιστώνουν οι δημοσκόποι κατά την επεξεργασία των δειγμάτων – και δεν είναι καθόλου ευχάριστο για το κόμμα του Τσίπρας και του Αντώναρου…

Reporter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.