Εδώ η ψήφος, εκεί η ψήφος πού θα πάει η ψήφος;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Ως απλή πολίτης. Αν έχω  ισορροπία στον εγκέφαλο μου, δεν ψηφίζω κανένα μικρό κόμμα, γιατί δεν έχει  πλήρη επίγνωση της κατάστασης της Ελλάδας,  κοροϊδεύει τον κόσμο, άλλα λέει , άλλα εννοεί  και άλλα πουλά  για το συμφέρον του  στο κοινό ,ιδέες που δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από τους έξω.

Όλα τα μικρά κόμματα, όσο και αν μας είναι συμπαθείς οι αρχηγοί τους , ενδεχομένως, δεν έχουν εφαρμόσιμες ιδεολογίες. Λένε  διάφορα για να πάρουν τις επιδοτήσεις.

Να αρχίσουμε από τον μοδάτο  Βελόπουλο;  Κοροϊδεύει τους μη νουνεχείς.  Μια με τις ανύπαρκτες  επιστολές του Χριστού , την άλλη  με το δήθεν πατριωτισμό αν και ξέρει ότι αυτά που λέει δεν μπορούν να γίνουν, γιατί δεν είμαστε μόνοι μας, αλλά έχουμε  εξάρτηση. Για τον φράχτη του Σαμαρά που έθεσε σε εφαρμογή  δε λέει βέβαια.  

Ποιος τον υπολογίζει έξω; Άρα λέει μη εφαρμόσιμα για να κερδίσει.

Συνεχίζουμε με τον Βαρουφάκη ο οποίος μας χρέωσε πολλά δις, έκλεισε τις τράπεζες και αντί να έχει τιμωρηθεί ποινικά, έχει το θράσος και την  αναίδεια να μας θεωρεί παίγνια να παίζει με τη ψυχολογία μας και να βάζει υποψηφιότητα.

Αν έχουμε φυσιολογικούς νόες, αν δεν είμαστε σαδομαζοχιστές,  αν δεν θεωρούμε  εαυτούς παίγνια,  αλλά έχουμε επίγνωση και δε θέλουμε να παίζουμε με την  πατρίδα μας για την οποία  θυσιάστηκαν οι  πρόγονοί μας,τον  απαξιώνουμε για πάντα ,γιατί θα φέρει και άλλες καταστροφές με τόση αναίδεια και θράσος.   Μισεί την πατρίδα μας και τη βάζει κάτω απτον ναρκισσισμό του.

Δεν θεωρούμε ότι έχει ούτε μόρφωση ούτε εκπαίδευση ούτε παιδεία. Αν κάποιο άτομο διέθετε  όλα αυτά, με  ότι έχει προκαλέσει ο Βαρουφάκης , πρέπει να κρύβεται και όχι να βάζει υποψηφιότητα, φυσικά αν  ο εγκέφαλος λειτουργεί κανονικά  (γιατί υπάρχουν και μάνες που σκοτώνουν τα παιδιά τους, επειδή είναι ψυχοπαθείς)

Άρα έναν απαίδευτο, απολίτιστο ψυχικά, απνευμάτιστο άτομο  (με την έννοια της κλασσικής παιδείας) θα το βάλουμε στη Βουλή;

Δεν είπαμε να είναι ο Καντ ούτε ο Σωκράτης, αλλά ένα στοιχειώδη σεβασμό στους ανθρώπους αν  είχε, αν ήταν με ισορροπημένα μυαλά και όχι με διαταραχή και ναρκισσισμό  θα  είχε αποσυρθεί.

Δεν ψηφίζουμε Λεβέντη,  γιατί δεν προσέφερε  τίποτα , αλλά περίμενε να του κάνουν  πρόταση να μπει στην κυβέρνηση και άλλαζε ιδέες η κατηγορούσε κάποιους ανάλογα με το τι    άρεσε στον κόσμο. (Για τις κατάρες που έλεγε δεν αναφέρομαι. Πολύ χαμηλά συνειδησιακά )

Δεν ψηφίζω Χ.Α γιατί  πιστεύω στη Δημοκρατία των κοινωνιών για την οποία έχουν αγωνιστεί πολλοί άνθρωποι και έχουν δώσει τη ζωή τους και ειδικά  όταν ζω στην Ελλάδα τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία. Επιθυμώ  να λέω τη γνώμη μου χωρίς να φοβάμαι μήπως φάω ξύλο η με σκοτώσουν. Αυτό δεν είναι πολιτισμένη  ευρωπαϊκή κοινωνία του Διαφωτισμού,  είναι ζούγκλα  και  την  απαλείφουμε.

Δεν ψηφίζω Πλεύση, γιατί η Ζωή έκανε πολλά που μας στενοχώρησε, αυταρχικά και ναρκισσιστικά, χωρίς να υπολογίζει τότε  τον λαό, ενώ πάντα  λέει μη εφαρμόσιμα για την Ελλάδα για να κάνει εντύπωση.  Για τα άλλα κόμματα που ήθελαν δραχμή για να τρώμε περιστέρια στους δρόμους  και να μην έχουμε φάρμακα δεν αναφέρομαι. Ανήκουν σε άλλον γαλαξία από τη φυσιολογική οδό.

Τα μικρά κόμματα μπορεί να ξέρουν  ότι υπάρχουν  αντίθετες  δυνάμεις (γιατί δράση =αντίδραση),   αλλά δεν το λένε,   για να κάνουν ότι όλα τα λύνουν και ότι είναι παντοδύναμοι αρχηγοί.  Μας κοροϊδεύουν  γιατί τους συμφέρει.

Δε ψηφίζω ΚΚΕ γιατί  ανακυκλώνει 100 χρόνια την  ίδια κασέτα σαν κονσέρβα χωρίς λεμόνι, ενώ έχουν  αποτύχει διεθνώς τα όσα λέει. Προσδοκούν όλοι αυτοί στο μισθό τους  απτη γωνίτσα τους,  ενώ στη ζωή τους εφαρμόζουν τ αντίθετα. Μας υποτιμούν

Δεν ψηφίζω ΚΙΝΑΛ , γιατί η αρχηγός έχει  μεγάλη έπαρση,  νομίζει ότι είναι το κέντρο του κόσμου,  δεν μπορεί να κρατήσει τις  ισορροπίες και γίνεται αλαζονική , χωρίς να  συνεκτιμά ότι φέρνει καταστροφές στη χώρα  η πολιτική της.

 Δεν έχει προσφέρει  τίποτα. Γόνος είναι και νομίζει ότι αξίζει πολλά. Απορώ   ακόμα,  γιατί την  εξέλεξαν  λόγω ονόματος,  όταν τότε χάριζαν δανεικά  χρήματα και έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα.

Η ίδια δεν έχει κάνει  τίποτα. Ένα όνομα  εκμεταλλεύεται που  ακούστηκε με εντελώς άλλες συνθήκες  τότε,  που διόρισαν ο,τι  κινείται και τους πληρώνουμε και  σήμερα και που δεν έχει καμία σχέση με τις σημερινές συνθήκες στο  συνεχώς   μεταβαλλόμενο κοινωνικό περιβάλλον .

Φυσικά δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ,  αλλά το αποστρέφομαι , γιατί μας κατέστρεψε αξιακά, οικονομικά,  ηθικά,  πολιτιστικά, πολιτισμικά. Επέφερε στη χώρα πολλά δεινά τα οποία θα κάνουμε πολλά χρόνια να μειώσουμε και να εξαλείψουμε. 

Σαν τα  λιμασμένα κοράκια έπεσαν πάνω στην  Ελλάδα για να λεηλατήσουν . Τόσους νεκρούς προκάλεσαν και δεν φεύγουν ,  αλλά έχουν το θράσος να μιλούν και τι να λένε; Αντιστροφές της πραγματικότητας. Οποιαδήποτε καταστροφή επέφεραν , λένε ότι την έφεραν  οι πολιτικοί αντίπαλοι. Κατηγορούν τα ιδιωτικά σχολεία και στέλνουν τα παιδιά τους σε ακριβά ιδιωτικά. Προβλέψιμοι. Μιλάμε για ψυχασθενείς. Παίρνει ο κόσμος στα κανάλια με όνομα και λέει ότι  είναι η πρώτη κυβέρνηση που έκοψε το ρεύμα σε τετραπληγικό  παιδί με αναπνευστήρα και γελούν.

Άκουσα τον Κουρουμπλή που έπε ότι σε 6 μήνες  μετά τις εκλογές, οι άνθρωποι θα είναι στο δρόμο. Φανταστείτε τι σχεδιάζουν ! Για αυτό τους αφαιρούμε όλη τη δύναμη και τους  γυρίζουμε  στο 3% .

Με την εις άτοπον απαγωγή,  ψηφίζω  μόνο ΝΔ για να  μας μειώσει τους φόρους, γιατί δεν υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να κάνει, γιατί ανήκει στον φιλελευθερισμό, γιατί ο φιλελευθερισμός είναι  Η αρμονία στη ζωή , γιατί όλοι οι άνθρωποι μέσα τους είναι φιλελεύθεροι και δεν χρειάζεται να υποκρίνονται

ΓΙΑ ΑΥΤΟ  ΔΙΝΩ  ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗ ΝΔ

Επιλέγω  όμως προσεκτικά τα άτομα που θα ψηφίσω στη ΝΔ . Θέλω   να έχω μια αξιόλογη Βουλή, χωρίς βαρουφάκηδες και  Βελόπουλους με ασυναρτησίες . Προτιμώ Βουλή  με περιορισμένη δύναμη του εγωκεντρικού  ΚΙΝΑΛ  για να  μπορέσει η ΝΔ να ασκήσει τη φιλελεύθερη πολιτική που αξίζει στη χώρα , για να εξυγιάνει την παιδεία Γαβρόγλου, για να βγει από το βούρκο που την  έριξαν βαρουφάκηδες και συριζανελίτες.

Όλοι μαζί για Νίκη του φιλελευθερισμού της Αρμονίας, της Ανάπτυξης, της Εργασίας, της Εργατικότητας, της Εξέλιξης και της Προόδου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.