Δεν θα έρθει η ώρα να πάει στη ΔΕΘ;

Γράφει η Καλυψώ

Ο πρωθυπουργός δυο απανωτά ταξίδια έκανε στην Θεσσαλονίκη τον τελευταίο μήνα . Τι θέλει να κάνει με αυτό; Τι έχουν σκεφτεί οι ραδιούργοι συνεργάτες του;

Να σας πω τι «υποπτεύομαι», αλλά το κόλπο του δεν θα πετύχει.

Κλίμα θέλει να φτιάξει ο Τσίπρας, εν όψει της ΔΕΘ. Όχι κλίμα εορταστικό, το αντίθετο μάλλον. Δυο απανωτά ταξίδια, μπορεί να γίνουν και άλλα, δείχνουν ότι προθερμαίνει το έδαφος έτσι, ώστε να ξεσπάσει ο κόσμος τώρα, που είναι νωρίς. Έτσι ώστε όταν ανέβει στην ΔΕΘ για να εξαγγείλει τα ψέματα του, να μην γίνει ο τρομερός χαμός που κανονικά θα έπρεπε να γίνει.  Όμως δεν υπολογίζει κάτι.

Ότι οι Έλληνες είναι πολύ ευαίσθητοι σε θέματα πατριωτικά, που για αυτόν και την παρέα του είναι αδιάφορα. Για αυτό και δε μπορεί να τα νιώσει. Δεν μπορεί να υπολογίσει ότι ο κόσμος της Μακεδονίας είναι πολύ πληγωμένος με το ξεπούλημα του διότι ο ίδιος το θεωρεί λογικό. Μιας και “ΠΑΝΤΑ όλοι τους έλεγαν τους Σκοπιανούς Μακεδόνες”.  

Να γνωρίζει ότι την ημέρα που θα τολμήσει να ανέβει στην ΔΕΘ δεν θα είναι μια κοινή ημέρα. Δεν θα γίνει μια απλή μάζωξη κάποιων εκατοντάδων πολιτών, φασιστών όπως τους αποκαλούν. Κι ούτε θα μπορούν να την απαξιώσουν έτσι εύκολα.

Οι Θεσσαλονικείς θα τον περιμένουν. Θα βουλιάξει η Θεσσαλονίκη από κόσμο.  Δεν θα ξεχάσουν ΠΟΤΕ οι Μακεδόνες ότι τους πούλησε το όνομα που συμπεριλαμβάνει 3,000 χρονια ιστορία.

Αυτό, καλά θα κάνει να το λάβει υπόψη του και να κάνει τα κουμάντα του. Μην περιμένει όμως να πιάσουν τα κόλπα του. Όσες συγκεντρώσεις σε ξενοδοχεία-φρούρια και να κάνει, θα έρθει η ώρα να πάει στη ΔΕΘ. Και τότε ακόμα και αυτός θα συνειδητοποιήσει, θέλει δε θέλει, τι έκανε.

  • Το κείμενο γράφτηκε πριν 7 ημέρες δηλαδή πριν την μεγάλη εθνική καταστροφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.