Δεν έχουν σημασία τα λεγόμενα του κ. Μπουτάρη

Γράφει ο Στράτος Σιμόπουλος*

Συνηθίζεται, τα πρακτικά κάθε συνεδρίασης των διοικητικών συμβουλίων συλλόγων, συνδέσμων, σωματείων κλπ να υπογράφονται από τα μέλη τους, αφού καθαρογραφούν, στην επόμενη συνεδρίαση του οργάνου.

Παλαιότερα πριν περίπου δύο -τρείς δεκαετίες στο Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, η διαδικασία αυτή γινόταν κάποιες φορές αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης. Γιατί; Ένα μέλος και συγκεκριμένα ο κ. Μπουτάρης, επειδή άλλαζε εύκολα γνώμη, μπορούσε στην επόμενη συνεδρίαση να υποστηρίξει για κάποιο θέμα διαφορετική άποψη. Γιατί τα αναφέρω αυτά;

Απλώς για να τονίσω ότι δεν έχει καμία σημασία, αν ισχυρίζεται σήμερα (σύμφωνα με δημοσιεύματα) ότι θα είναι ή δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Έχει χρόνο ακόμη και μπορεί να αλλάζει συνεχώς γνώμη. Όσον με αφορά, η ενασχόληση με τα δήμου Θεσσαλονίκης αποτελεί προέκταση της πολιτικής δραστηριοποίησής μου στην Α Θεσσαλονίκης και τίποτε άλλο.

Η αντίθεσή μου με τον κ. Μπουτάρη πηγάζει, μάλιστα, από ορισμένα πεπραγμένα, αλλά κυρίως μη πεπραγμένα της οκταετούς δημαρχίας του και από τη δική μου άποψη για τη Θεσσαλονίκη του μέλλοντος, στην δημιουργία της οποίας ο ίδιος έχει πλέον πολύ λίγες δυνατότητες να συμβάλει. Δεν υπάρχει τίποτε προσωπικό…

*πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.