Απαίδευτη Παιδεία χωρίς αριστεία κι άλλες… αρλούμπες

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Γονείς αφυπνιστείτε!

Τι θα πει αριστεία και αρλούμπες. Πού είναι το περίεργο; Αν δεν υπερασπίσουν τα συμφέροντα τους και σ’ αυτό, ποιος θα το κάνει; Αν διαβάσουν τα παιδιά ανοίγει το πνεύμα τους. Αμιλλώνται, εξελίσσονται, ανεβαίνει η νοημοσύνη τους (συνήθως). Δε θα πηγαίνουν σ αυτούς για διορισμούς και για κάνναβη και αυτοί θα χάνουν πελατεία σε νεολαία. Αν μείνουν απαίδευτα ,θα τους πετούν ένα ψίχουλο και θα κάνουν πάρτυ ψίχουλων όλα μαζί χαρά γεμάτα. Θα τους κατευθύνουν τους νόες όπως αυτούς συμφέρει!

Την ίδια στιγμή, στα παιδιά τους η εγγόνια τους λένε τ’ αντίθετα, για να ηγηθούν τα δικά τους σε αυτά τα παιδιά που αυτοί παροτρύνουν τώρα να μείνουν απαίδευτα. Υποκριτές, δυσαρμονικοί ,μπλοκαρισμένοι , πάτε να μπλοκάρετε την κοινωνία αλλά σας αποφλοιώνουμε. Ξέρουμε τις δόλιες σκέψεις σας, και τους ανήθικους σκοπούς σας! Ξέρετε πολύ καλά δολοπλόκοι ό,τι αυτά δεν λέγονται στα παιδιά, γιατί ευκαιρίες ζητούν να μη διαβάσουν, αλλά τα παροτρύνουμε για το αντίθετο για να κατευθύνουν τις πνευματικές τους δυνάμεις προς τα μαθήματα .Θα χάσετε δούλους σκέψης έτσι, αυτά που θέλετε να κάνετε τάγματα!

Παρεμπιπτόντως. Μερικοί κάνουν πανηγύρια στη Ρωσία για τη Οκτωβριανή επανάσταση. Μάλλον οι απόγονοι αυτών που ωφελήθηκαν απτο καθεστώς Για την πτώση του καθεστώτος κάνει πανηγύρια μέσα του όλος ο υπόλοιπος πλανήτης και κυρίως αυτοί που ήρθαν από εκεί ,γιατί ήρθαν για να ζήσουν ανθρώπινα. Δε θέλουν να το σκέπτονται ότι έζησαν σ αυτό το καθεστώς! Να το θυμηθούμε και αυτό εν μέσω παρελάσεων;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.