«Αγαπάτε αλλήλους»

Γράφει ο Απόστολος Τσιμογιάννης

«Δε θα κουνήσω το δάκτυλο σε κανένα…», μας είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μαρινάκης, μιλώντας και μη κρύβοντας ένα άγχος, για την αντίθεση της Ιεράς Συνόδου σχετικά με το γάμο(?) των ομοφυλοφίλων . «Να θυμίσω μόνο , το αγαπάτε αλλήλους», είπε κλείνοντας. Και αμέσως έγινε υφυπουργός !!!

Μα και βέβαια σας αγαπάμε όλους, έχει πει η Εκκλησία, επανειλημμένα. Δολοφόνους, βιαστές, κλέφτες, απατεώνες, ακόμα και πολιτικούς… Σας αγαπάμε και σας περιμένουμε ξανά στον «οίκο του θεού», αν το θέλετε, αφού μετανοήσετε και τηρήσετε τους κανόνες του Θεού και της εκκλησίας. Υπάρχει κι’ εδώ ένα είδος θρησκευτικής πειθαρχίας, όπως η δική σας, η κομματική. Άλλωστε ο Θεός είναι πάνω από το «Μωυσή» σας. 

Προσπαθεί η κυβέρνηση εναγωνίως να βρει τρόπο και χρόνο , χωρίς να αποκλείω τη πιθανότητα να ψάχνει δικαιολογία, κρυβόμενη πίσω από την εκκλησία, να «προδώσει» τους ομοφυλόφιλους φίλους της. Πώς να το κάνει όμως, όταν έχει έρθει το Αμερικανάκι το λοατάκι+ και θα της βγει μπροστά ? Γιατί εντάξει, σκυλάκι έχουμε κι’ εμείς, το Πίνατ, αγοράκι έχουμε επίσης…. Το θέμα είναι πως θα τα φτιάξουμε «οικογένεια» όλα αυτά…

Δύσκολη εξίσωση, που προσπαθεί να λύσει ο «πανέξυπνος» Βορίδης, ομοτράπεζος του συμβούλου Πατέλη και του συντρόφου του, πρίν αποσυρθεί από την κυβέρνηση, για να μη ψηφίσει….Έχει επιλεγεί αυτή τη φορά όχι η κομματική, αλλά η υπουργική πειθαρχία. Βολικό !

Ο επίσης «πανέξυπνος» Άδωνις επιχείρησε νέο ρεκόρ. Το «αδωνόμετρο» χτύπησε πάλι κόκκινο ! Φανατικός κι’ αυτός της συντηρητικής άποψης, της πυρηνικής οικογένειας κ.λ.π, κ.λ.π., μας είπε ότι θα περιμένει να δει το νομοσχέδιο!!! Μάλιστα προσπάθησε δια της φαιάς προπαγάνδας, της μισής αλήθειας, να επισημάνει ότι άλλο γάμος και άλλο τεκνοθεσία ! 

Μα «πανέξυπνέ» μου Άδωνι, σου διαφεύγει ότι αν αναγνωρίσεις γάμο, για λόγους ισονομίας ( Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), οφείλεις να δεχθείς και τη τεκνοθεσία? Αποκλείεται να σου διαφεύγει. Απλά εσύ προσπαθείς να διαφύγεις… για να υπερψηφίσεις.

Η εμπειρία από το πρόσφατο παρελθόν μας βεβαιώνει ότι θα χρησιμοποιηθούν όλες οι δυνατές μέθοδοι. Ψευτοδιλήμματα, τεχνητά προβλήματα και δημιουργία ενοχών, θα μας κατακλύσουν πάλι. Να γνωρίζετε ότι η διαφαινόμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με τη κοινωνική πλειοψηφία.

Προς γνώσιν και ενημέρωσιν των εμπλεκομένων κυβερνητικών οργάνων παραπέμπω στο χάρτη θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ΕΕ, άρθρ. 9 και 12, όπου αναφέρει «… το άρθρο δεν απαγορεύει, ούτε επιβάλλει την αναγνώριση ως γάμου, των ενώσεων μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλλου…». Γιατί λοιπόν εσείς επιδιώκεται να «αναγνωρίσετε» ? Μήπως εκεί είχατε το νου σας όταν «αρπάζατε» τη «ΚΙΒΩΤΟ» και το ίδιο θα κάνατε και στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»? Η νέα υπουργός εργασίας, γνωρίζει ? (θα δίνεται δυνατότητα υιοθεσίας παιδιών από ιδρύματα, όπως φέρεται να σχεδιάζει η κυβέρνηση)

Για να ξαναγυρίσουμε στα εκκλησιαστικά, υπενθυμίζω στους δημοσιολογούντες ότι «το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται κι΄ ό παππάς». Τελικά, με τη υπερβολική συζήτηση και προβολή της μειοψηφούσας κυβερνητικής άποψης, θα προκαλέσουν την οργή του κόσμου, που ταλανίζεται από πλείστα όσα προβλήματα.

Μη ενδώσετε, λοιπόν σε καμία συζήτηση. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μην αφήσετε να σας περάσουν ενοχές και αμφιβολίες. Η φύσις εδώ και εκατομμύρια χρόνια ακολουθεί σταθερή πορεία. 

Πείτε ΟΧΙ στο περαιτέρω βιασμό της φύσης. ΟΧΙ στο φασισμό των μειοψηφιών. ΟΧΙ στις κοινωνίες «ζόμπι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.