«Θα βγούμε πάλι στους δρόμους»

Γράφει ο Μανόλης Νικολουδάκης, Μαθηματικός, Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΣ  ΤΟ «ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ»  ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ…ΑΧΑΣΤΟΥ!!!

Απειλούν από την πρώτη στιγμή!!! Θα βγούμε πάλι στους δρόμους δήλωσε ο ξάδελφος του Τσίπρα τού…Άχαστου που έχασε από την ΝΔ, και του… Λαοπρόβλητου που είχε κλειστή την Ηρώδου Αττικού μέχρι που ο Μητσοτάκης έδιωξε τις κλούβες.

Αλλά αυτό μόνον ξέρουν να κάνουν. Να βγαίνουν στους δρόμους. Αυτό είπαν αμέσως, γιατί αυτό έχουν μόνον στο μυαλό τους κατά την παροιμία κουκιά τρως κουκιά μαρτυράς. Για σοβαρή πολιτική κουβέντα. Για σοβαρή αντιπολίτευση κουβέντα. Άκρα του τάφου σιωπή, διότι δεν ξέρουν να κάνουν σοβαρή εποικοδομητική αντιπολίτευση. Είναι μπαχαλάκηδες.

Μας είπαν μόνον ότι θα ξανάρθουν. Και για αυτό θα βγουν στους δρόμους. Και θα βγουν με το παραμικρό. Και κατά την προσφιλή τους τακτική θα προκαλέσουν με τέτοιο τρόπο που θα πέσει καμιά ψιλή και μετά θα αρχίσουν να φωνάζουν το γνωστό «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι», θα κάψουν καμία Μαρφίν με κάποια άλλη έγκυο γυναίκα και θα τα βάλουν με την… φασιστική κυβέρνηση!!! Προσέξτε δεν παίζει ρόλο ποια κυβέρνηση είναι. Αρκεί που δεν κυβερνούν αυτοί!!! Δηλαδή οι «ροζ φασίστες» θα δημιουργήσουν τέτοια κατάσταση για να φωνάξουν τους δημοκράτες φασίστες!!! Φυσικά η τακτική τους αυτή είναι γνωστή και ίσως να μην μπορέσουν να κατεβάσουν εύκολα τον κόσμο στο πεζοδρόμιο, αλλά θα έχουν τους μπαχαλάκηδες και για αυτό άλλαξαν και τον Ποινικό Κώδικα. Ενθαρρύνουν έτσι τους μπαχαλάκηδες αποσκοπώντας στην εικόνα στην τηλεόραση. Και λέω στην εικόνα, διότι η εικόνα είναι πολύ δυνατό μέσον μετάδοσης πληροφορίας και διότι αυτή θα φτάσει στα άκρα της ελληνικής επικράτειας. Θα βγάλουν και τα φερέφωνά τους στα καφενεία των χωριών αλλά και των πόλεων και των μεγάλων πόλεων «και να πώς θα κάνουμε τη δουλειά» σχεδιάζουν.

Εδώ  απαιτείται πολλή προσοχή από την κυβέρνηση και υποστήριξη από το ΚΙΝΑΛ. Πόσο σοβαρό άραγε θα σταθεί το ΚΙΝΑΛ στην ψήφιση του Νόμου για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου; Ο Ζαχαριάδης ρώτησε τον Καιρίδη τώρα θα περάσετε το Νόμο; Με κλειστά τα πανεπιστήμια, με ζέστη και χωρίς διαβουλεύσεις με τις φοιτητικές οργανώσεις, πώς θα το κάνετε; Και πήρε την πληρωμένη απάντηση από τον Καιρίδη: Με νόμο του κράτους και με το 40% που πήραμε στις εκλογές !!!!

Όμως το χωρίς διαβουλεύσεις του Ζαχαριάδη με τις φοιτητικές οργανώσεις δείχνει τους σκοπούς του ΣΥΡΙΖΑ. Φωνάζει και απειλεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έχουν σκοπό από την αρχή να τα κάνουν μπάχαλο. Και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι σε τι χρειάζεται η άποψη των φοιτητών, αφού το πανεπιστημιακό άσυλο αναγνωρίζεται για την κατοχύρωση των ακαδημαϊκών ελευθεριών και για την προστασία του δικαιώματος στη γνώση και τη μάθηση και όχι για να πωλούν ναρκωτικά οι χασισέμποροι, ούτε να κατασκευάζουν μολότοφ οι μπαχαλάκηδες, χωρίς να μπορεί να μπει η αστυνομία και να τους συλλάβει. Δηλαδή σε τι θα διαφωνήσουν οι φοιτητές; Στην μη πώληση ναρκωτικών ή στο να μην κατασκευάζονται βόμβες μέσα στα πανεπιστήμια; Αλλά η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται στο τα κάνω όλα μπάχαλο και δημιουργώ εντυπώσεις!!! Κοροϊδεύω τον λαό και τον παρασύρω να με ψηφίσει ως τον δίκαιο.   

Σε αυτό το σημείο πρέπει η κυβέρνηση να βρει τρόπο, πέρα από τις εκπομπές στην τηλεόραση, να ενημερώσει το λαό για το πώς κινείται και ενεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Να του θυμίσει ποιοι έκαψαν την Αθήνα, ποιοι έφταιξαν για το θάνατο των ανθρώπων της Μαρφίν, ποιοι καίνε την Πατησίων και ποιοι πουλούσαν ναρκωτικά στα Εξάρχεια.

Το ποσοστό 31,5% του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλο και θεωρώ ότι οφείλεται στην άγνοια και τον εμπαιγμό του λαού. Αν αυτό το θέμα δεν αντιμετωπιστεί αμέσως με ενημέρωση του κόσμου και η αντιμετώπιση αυτή δεν έχει συνέχεια, από τώρα μέχρι τις επόμενες εκλογές δηλ. να ενημερώνεται συνεχώς ο λαός για να ακυρώνονται οι ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ, τότε η κυβέρνηση θα το βρει μπροστά της μεταφρασμένο σε μεγάλο ποσοστό εκλογών υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.