Σε διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν οδηγήσει το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου

Γράφει ο Γιώργος Αχαιός

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς, ανέλαβε την κυβέρνηση, η χώρα βρίσκονταν ήδη στη δίνη των μνημονίων και σε άθλια οικονομική κατάσταση. Κάνοντας, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, την υπέρβαση προχώρησε σε συνεργασία με δυο κόμματα τα οποία χώριζε άβυσσος με την συντηρητική παράταξη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κατάφερε ως γνήσιος πατριώτης η συνεργασία αυτή να τελεσφορήσει και να οδηγήσει τη χώρα στην πόρτα της εξόδου από τα μνημόνια και την εθνική ταπείνωση.

Παρόλα αυτά, ο νάνος της πολιτικής και ολετήρας, όπως αποδείχθηκε του έθνους, σημερινός στρατάρχης της συμφοράς, Φώτης Κουβέλης, πρόδωσε την εθνική προσπάθεια και τις θυσίες των Ελλήνων, παραδίδοντας τη διακυβέρνηση της χώρας, στην κρίσιμη στιγμή, στη συμμορία των εθνομηδενιστών του Τσίπρα, και ψευτοεθνικιστών του Καμμένου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της τιτάνιας προσπάθειας για έξοδο από την κρίση, η κυβέρνηση και ειδικά ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, υπεράνω όλων, ένα πράγμα είχε διαφυλάξει ως κόρην οφθαλμού και αυτό ήταν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Ουδείς είχε διανοηθεί να εμπλέξει τις ένοπλες δυνάμεις στο πολιτικό παιχνίδι και το αξιόμαχό τους βρίσκονταν, παρά τη δεινή οικονομική κρίση που παρέλαβε η κυβέρνηση Σαμαρά, πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων.

Σήμερα η συμμορία των εθνομηδενιστών του Τσίπρα και ο σαλτιμπάγκος της πολιτικής, εθνοκάπηλος Καμμένος, έχουν οδηγήσει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας όχι απλά σε μια άθλια κατάσταση, αλλά σε μια κατάσταση η οποία απειλεί θανάσιμα την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Η σημερινή ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, αντί να δίνει μάχη για τη διατήρηση του αξιόμαχου και της αξιοπιστίας, βρίσκεται σε ένα διαρκή ανταγωνισμό προσέλκυσης της εύνοιας της συμμορίας του Μαξίμου και του άκαπνου στρατάρχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Σε μια στιγμή που απειλείται η εθνική ασφάλεια και αμφισβητείται ευθέως η εδαφική ακεραιότητα της χώρας από το καθεστώς του Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία, βρίσκονται σε καθημερινό ανταγωνισμό για την εύνοια του Τσίπρα ή του Καμένου, αλλάζοντας μάλιστα στρατόπεδα, ανά χρονικά διαστήματα.

Την ίδια στιγμή που διαδραματίζεται αυτή η τραγωδία η κατάσταση των 11 μονάδων πρώτης γραμμής στον Έβρο, είναι όχι απλά άθλια, αλλά επικίνδυνη.

Οι Διοικητές των μονάδων στην πλειοψηφία τους ικανοί αξιωματικοί, υπάρχουν και εξαιρέσεις, δίνουν σε καθημερινή βάση μάχη διατήρησης της αξιοπρέπειας των μονάδων τους.

Τα γεγονότα είναι αμείλικτα. Τα περισσότερα τεθωρακισμένα άρματα μάχης, βρίσκονται παροπλισμένα, λόγω σοβαρής έλλειψης ανταλλακτικών, λόγω βλαβών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διοικητές που με δικά τους έξοδα και γνωριμίες προχωρούν σε επιδιορθώσεις με ιδιωτικά συνεργεία. Η συντριπτική πλειοψηφία των τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού είναι επίσης παροπλισμένα λόγω βλάβης, με αποτέλεσμα, ο Θεός να βάλλει το χέρι του, στην περίπτωση που χρειαστεί άμεση μεταφορά δυνάμεων στα σύνορα οι δυνάμεις πεζικού να πάνε τρέχοντας ή με ότι βρεθεί διαθέσιμο.

Για να μην μιλήσουμε για την πληρότητα των μονάδων σε προσωπικό, οι μόνιμοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί, είναι περισσότεροι από τους φαντάρους.

Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία έχουν οδηγήσει τις ένοπλες δυνάμεις, η συμμορία των εθνομηδενιστών του Μαξίμου, και ο δήθεν πατριώτης Καμμένος.

Τα γεγονότα δεν επιδέχονται αμφισβήτηση και δυστυχώς η τραγωδία αυτή είναι κοινό μυστικό για το οποίο κανείς δεν τολμά να μιλήσει. Άλλωστε είναι εις γνώση και των συμμάχων μας στο ΝΑΤΟ.

Ακόμα και με αυτή την κατάσταση στην οποία τις έχουν οδηγήσει είναι παραπάνω από βέβαιο ότι οι ένοπλες δυνάμεις, στην περίπτωση που κληθούν, και όλοι ευχόμαστε να μη χρειαστεί, θα κάνουν το καθήκον τους και με το παραπάνω.

Με μοναδικό στόχο τη διατήρηση της καρέκλας, η συμμορία που κυβερνά τον τόπο, παίζει με την εθνική ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, και θα πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί.

Δεν θα τους σώσει το να πετάνε χάπια Novartis, η ώρα τους πλησιάζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.