Πολύ πιθανόν να δούμε προεκλογικό με Ολιγάκη και Άκη ως ένα σώμα μια ψυχή!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Ο πρώτος να βρίζει τους αντιθέτους γιατί έχει καταλάβει ότι παίρνει ψήφους μ αυτό. Εκεί είναι το καταναλωτικό κοινό του. Αυτό πουλάει στη μερίδα του. Να είστε σίγουροι ότι αν οι σύμβουλοι τους οποίους πληρώνουμε, του είχαν πει να σταματήσει, θα το έπαιρνε πιο ήπια! Πρέπει να κρατήσει τους παλιούς Κνίτες και να μη τους φύγουν όλοι για το ΚΚΕ. Ο άλλος να κάνει τον ιεραπόστολο στον κόσμο, και να διδάσκει ποιο είναι το καλό της κοινωνίας!…

Πολλοί θα το καταπιούν, θα θυμηθούν που τους είχε βάλει στη δουλεία και θα πάρει ψήφους και ο Άκης!….Από πίσω η σύζυγος να λέει- γιατί η γυναίκα του Αμερικανού, είναι καλύτερη από μένα; Θέλω τις ίδιες τουαλέτες εδώ και τώρα. Θέλω την ίδια ζωή μ αυτή. Έχω δώσει υπόσχεση στα πρόβατα που φύλαγα όταν ήμουν μικρή….

Το δικό μου το παιδί πρέπει να ζήσει σαν πρίγκιπας…(και μεταξύ τους.Τα άλλα δεν είναι σαν το δικό μου. Ότι μπορούμε να πάρουμε από τα άλλα, και να το τρώμε εμείς)

Πάντα απ έξω με γέλιο, και με ηθική. Μπορεί να τη δούμε τη σκηνή..Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να οπλιζόμαστε κοιτώνας την ουσία , που είναι να διώξουμε τους ψυχικούς και οικονομικούς βρικόλακες απτήν κοινωνία μας.

Τίποτα δεν είναι τελεσίδικο ούτε ακόμα αυτός ο θάνατος τώρα με την κλωνοποίηση! Καλές οι αναλύσεις, αλλά είναι για τα χαρτιά. Όταν έχεις να κάνεις με λαό και με ψυχές, μπορεί όλα να μεταβληθούν από λεπτό σε λεπτό, ακόμα και από ένα φυσικό φαινόμενο, λόγω αλλαγής ψυχολογίας του κόσμου. Ο κόσμος καθορίζει, γι αυτό μερικοί προδικάζουν τι θα γίνει, για να αναχαιτίσουν τον κόσμο! Τον υποβάλλουν!. Αν πειστεί ο κόσμος ότι υφίσταται βιασμό και του πουν από σένα εξαρτάται, θα διώξει του βιαστές τους..

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ!..Εμάς εκμεταλλεύονται !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.