ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ: Ημιπιτσιρίκοι σε όλα (!!)
Οι δυο πρώτες μεγάλες ατάκες του 2021…. “Ημιπιτσιρικάς” και «Ξυπόλητος ήρθα στη ζωή, ξυπόλητος θα φύγω»
Γράφει ο Κένταυρος
& >> «Ξυπόλητος ήρθα στη ζωή, ξυπόλητος θα φύγω»
Ποιος το είπε αυτό; Ένας “ασήμαντος” ονόματι Ιάκωβος Τσούνης που τόλμησε και δώρισε κάποια εκατομμύρια (23 στον αριθμό) και 60 αποβατικά σκάφη στις “Άγιες Ένοπλες Δυνάμεις” όπως τις αποκάλεσε.
Αν αυτό το ξεστόμιζε αριστερός, οποιοσδήποτε αριστερός, θα τον πρότειναν για Νόμπελ. Ποιοι;
Ούλες οι Δημοκρατικές δυνάμεις αφού πρώτα τον καλούσε άμεσα στο Μέγαρο η ΠτΔ να τον συγχαρεί δημόσια.
& >> ΠτΔ όλων των Ελλήνων ή κατ’ επιλογήν; Tην Μπεκατώρου μέσα σε ελάχιστες ημέρες από την καταγγελία της, την κάλεσε στο Προεδρικό Μέγαρο να της συμπαρασταθεί αλλά και για συμβολικούς λόγους και πάρα πολύ καλά έκανε. Δέκα ημέρες πέρασαν από τότε που ο Ιάκωβος Τσούνης έκανε την δωρεά στις Ένοπλες Δυνάμεις, και ακόμα δεν τον κάλεσε. Τον έχει στο πρόγραμμα και θα τον καλέσει φυσικά, αλλά στους δικούς της χρόνους. Λέτε να φταίει που ο συγκεκριμένος δεν ανήκει στην εκλεκτή αριστερή κοινωνία;
& >>> Ο καλός πολιτικός κρίνεται, εκτός από την εντιμότητα και την εργατικότητα που πρέπει να διαθέτει, και στο πώς αντιμετωπίζει τις πραγματικά δύσκολες καταστάσεις.
& >> Όλο και πιο κοντά σε ανεπανόρθωτη βλάβη της υγείας ο Δημήτρης Κουφοντίνας, συμπληρώνει 30+ μέρες απεργίας πείνας υπερασπιζόμενος το δικαίωμά του να σκοτώνει όποιον θέλει και μετά να επιλέγει όποια φυλακή θέλει. Άριστα!!
& >> Να θυμίσω στο ΠτΒ ότι όταν ο Κουφοντίνας ως «Λουκάς« δολοφόνησε τον Παύλο Μπακογιάννη ήταν κατά τέσσερα έτη μικρότερος από τον ημιπιτσιρικά υιό του…. ένας ΗΜΙπιτσιρικάς 31 χρονών με 11 δολοφονίες
& >> Αυτοί οι δουλευταράδες αγωνιστές γιατί είναι σε σχηματισμό Ρωμαικής λεγεώνας και γιατί κρατάνε όλοι σημαίες με αυτά τα χοντρόξυλα που είναι για σκεπάρνια;
& >> “Καθηγητής Νομικής παραιτείται για τις «σατανικές οδηγίες» της Κεραμέως” Τι ψεκασμένοι και κολοκύθια; Αυτοί του Καμμένου μπροστά στους μεταλλαγμένους ψεκασμένους είναι νηπιαγωγείο. Χάος σας λέω!!! Και το χειρότερο είναι ότι φαίνονται σαν φυσιολογικοί. Γι αυτό προσοχή, ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός, καρβουνάκι ειναι!!!
& >> Πάντος εμείς που έχουμε μια ηλικία δεν φοβόμαστε ούτε αυτόν τον ιό ούτε τον άλλον που θα έρθει Εμείς έχουμε φάει ωμά αυγά με ζάχαρη. Ντε κόκο που έλεγε η γιαγιά μας..!!!!!!
& >> Και κάτι ξεκάρφωτο. Όταν οι μειοψηφίες έχουν μεγαλύτερη ισχύ από τις πλειοψηφίες δεν υπάρχει Δημοκρατία. Υπάρχει δικτατορία των μειοψηφιών. Κι αυτό αφορά όλους τους χώρους της κοινωνίας. Αυτά για αρχή.
& >> Επίσης, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να βγουν οι επόμενοι 3+ κρίσιμοι μήνες χωρίς επιπλέον μέτρα.
Επιτάφιο από το μπαλόνι, Ανάσταση από την ταράτσα να βλέπουμε τα βεγγαλικά. Μαγειρίτσα, κοκορέτσι και σούβλα, μόνοι σαν το λεμόνι. Αυτά για να μην κάνετε όρεξη!!!
Όσο για τα καρναβάλια δεν το συζητάμε καν… Άλλωστε τι να κάνουμε τα καρναβάλια, το facebook είναι γεμάτο από τέτοια…
& >> Ο όρος αστυνομία είναι απωθητικός για τον ΣΥΡΙΖΑ. Να το πούμε “συνταγματικό σώμα φύλαξης” να τελειώνουμε; Αυτές οι ιδεοληψίες της Αριστεράς, μαζί με την έλλειψη θάρρους από τις πρυτανικές αρχές, ως θεσμός εννοώ, όχι ως πρόσωπα, δυστυχώς μας πήγαν πίσω τόσα χρόνια. Απο το Twitter @NatasaChristou1
Ο Σαμαράς μίλησε και ούλοι οι ΗΜΙτίποτα ζορίστηκαν;
& >> Τι είπε; “Ότι η επανάληψη των “διερευνητικών συνομιλιών” ακυρώνει τις διεθνείς κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας” Και δικαιώθηκε, δυο ημέρες μετά.
και ότι “η προσφυγή στη Χάγη – στην οποία μας σέρνει το λόμπι του Κατευνασμού – δεν θα κρίνει με βάση τι προβλέπει υπέρ μας το Διεθνές Δίκαιο. Αλλά τι θα έχουμε ήδη παραχωρήσει εμείς συνυπογράφοντας το “συνυποσχετικό” από πριν”. Δεν διαφωνεί να πάμε στην Χάγη, με τον τρόπο διαφωνεί κ. Ντόρα μας.
& >> Επειδή όμως πολύ καλά καταλαβαίνετε τι λέει ο Σαμαράς, ξαμολήσατε φιλαράκια και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και συμπατριωτάκια από την Μεγαλόνησο να αρχίσουν τις γνωστές λάσπες τύπου “γνωστές οι θέσεις του Σαμαρά”, “Ο φιλοπολεμικος Σαμαράς” “Οι γνωστές ακραίες θέσεις του…” και άλλα τέτοια. Γι’ αυτό και δικαιώθηκε ο Σαμαράς.
& >> Βγήκαν και δύο τουλάχιστον στελέχη της ΝΔ (Ντόρα Μπακογιάννη και Γιώργος Γεραπετρίτης) και παραδέχθηκαν ότι, αν πάμε στη Χάγη μπορεί να χάσουμε μέρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων (αλλά θα “κατοχυρώσουμε”, λέει, τα υπόλοιπα).
& >> Η κα. Μπακογιάννη διευκρίνισε ότι μπορεί να χάσουμε την επήρεια Καστελόριζου, αλλά θα κατοχυρώσουμε την επήρεια άλλων νησιών μας στο Αιγαίο.
& >> Ο κ. Γεραπετρίτης, ο μουσαφίρης, δεν διευκρίνισε τι μπορούμε να “κατοχυρώσουμε”. Απλώς ότι μπορεί να χάσουμε κάποιο μέρος όσων θεωρούμε “κυριαρχικά μας δικαιώματα”. “Κ” και επίσης είπε ο μουσαφίρης, «ο πρωθυπουργός δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται». Και κανένας δημοσιογράφος που σέβεται το επάγγελμά του δεν σκέφτηκε να τον ρωτήσει για να μάθει ολη η Ελλάδα, «τι λόγο έχει ο Σαμαράς να τον εκβιάσει;»
Ακριβώς αυτό είπε και ο Σαμαράς. Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω
& >> Φίλοι μου ΗΜΙκεντρώοι ο Ερντογάν πήρε (του δώσατε) αυτό που ήθελε, ακριβώς τη στιγμή που το ήθελε! Βαθιά ανάσα διότι του είχε τελειώσει όλο το οξυγόνο. Συγχαρητήρια.
& >> Αγαπητοί μου ΗΜΙκεντρώοι κανένας δεν θέλει πόλεμο. ΚΑΝΕΝΑΣ. Αυτό είναι ένα δικό σας εφεύρημα – επιχείρημα – δίλημμα που συνέχεια βάζετε μόλις κάποιος τολμήσει να μιλήσει, ειδικότερα ο Σαμαράς, ακόμα και αν απλά καταθέσει τις σκέψεις του. Προσέξτε μην επιτελέσετε εσείς τώρα έργο ΣΥΡΙΖΑ, τύπου συμφωνίας Πρεσπών, στο Αιγαίο !!
& >> Το να έχει κάποιος λίγο παραπάνω “πατριωτικό φιλότιμο” από κάποιους κεντροποταμίσιους του Μαξίμου δεν ισοδυναμεί με ακροδεξιά λογική. Αυτές είναι λογικές που χρησιμοποιούν τα πρωτεξάδελφα σας, οι αριστεροί.