Ο “φράχτης” του Σαμαρά και τα αριστερίστικα ωφελιμιστικά τερτίπια

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Εσείς που κατηγορούσατε τον «φράκτη» του Σαμαρά πώς αισθάνεστε τώρα με τους μετανάστες;  

Ο Φράκτης αυτός είχε κατασκευαστεί  για να εμποδίσει  την είσοδο των παράνομων μεταναστών οι οποίοι ζουν εις βάρος μας.

Δήλωση του Αντώνη Σαμαρά τότε: «Οι θεωρίες ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε, να τον γκρεμίσουμε, ώστε να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες και να τους παρέχουμε νοσοκομειακή και ασφαλιστική κάλυψη είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός»

Ο Πρωθυπουργός τότε δήλωσε  στους δημοσιογράφους ότι τα αποτελέσματά του φράκτη, είναι πάρα πολύ ικανοποιητικά ως προς την αποτροπή της διέλευσης παράτυπων μεταναστών, που είχε αποκτήσει εκρηκτικές διαστάσεις.

Ο φράκτης σημαίνει και νοοτροπία , που δηλώνει  ότι ο τότε πρωθυπουργός ο  Αντώνης Σαμαράς,  στοχαζόταν και είχε ενσυναίσθηση για το λαό της χώρας του, τα ήθη και τα έθιμα της και την επικείμενη αλλοίωση τους απτούς διαβατάρηδες, αλλά και τα έξοδα που έπρεπε να  επωμιστεί με τους φόρους του ο ελληνικός λαός για τα άτομα αυτά.

Όταν είναι πρόσφυγες πολέμου είναι ανθρώπινο να βοηθάμε. Όταν έρχονται απλά για να περάσουν καλύτερα και να παρασιτήσουν εις βάρος μας, δεν το δέχονται ούτε τα πνευματικά άτομα  που ανήκουν  στη θρησκεία μας, Οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Στο σημείο αυτό ,απαντάμε στο σάπιο επιχείρημά τους γιατί έχουν φτάσει  στο σημείο να το επικαλούνται   οι αριστεροί που είναι κατά κοσμοθεωρία άθεοι, υλιστές. ( Δηλαδή απνευμάτιστοι, και το δηλώνουν)

Θα έπρεπε να ξέρουν ότι ο Χριστός όταν έλεγε “να αγαπάς τον πλησίον σου ως σευατόν”  εννοούσε ότι πηγάζει από μέσα σου , ότι δεν παρασιτεί ο πλησίον εις βάρος σου, και κυρίως δεν σε πιέζει κανένας να είσαι  είλωτας αυτού, γιατί τότε δεν μπορείς ν αγαπάς τον εαυτό σου, αλλά όταν δέχεσαι να σε πιέζουν , τον μισείς.   Για να ξεκαθαριστούν τα αριστεριστικά  ωφελιμιστικά τερτίπια.

Τώρα είμαστε στην ανυπόφορη κατάσταση των νησιών, που ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Βέβαια οι περισσότεροι  νησιώτες,  προκάλεσαν αυτή την αναμενόμενη κατάσταση  με τη ψήφο τους, ως αχάριστοι και μη σκεπτόμενοι. (Ήθελαν αύξηση του ΦΠΑ, βλέπετε, δεν τους άρεσε το 13% που με θυσίες είχε καταφέρει ο Σαμαράς. Ήθελαν να ανέβει στο 24% απτον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος  τώρα με υποχωρήσεις για το κακό της χώρας,  αναβάλλει την αύξηση για να μη χάσει και τα χαμηλά ποσοστά του. )

Σήμερα λοιπόν, ακούμε τον Τσίπρα που συνεχίζει τα ψέματα και που αυτή τη στιγμή  δεν τον ενδιαφέρουν οι Έλληνες που δεν τον ενδιαφέρουν οι παραδόσεις της χώρας, αλλά μόνο να ωφελείται προσωπικά απ αυτήν (με τη συνομοταξία του)  και να βλάπτεται ο λαός της, που δηλώνει στους FT, τονίζοντας ότι ο κανονισμός του Δουβλίνου είναι ανενεργός.

«Δεν μας ενδιαφέρει το γεγονός ότι ίσως θα έχουμε κάποιες επιστροφές από τη Γερμανία αν αυτό βοηθήσει, ώστε να δοθεί το σήμα στους παράνομους διακινητές (ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει τις παράτυπες μεταναστευτικές ροές» 

τ , με συκοφαντίες κατά του Σαμαρά και όλων ημών που δεν είχαμε το ίδιο μίσος με αυτόν, αλλά επιδιώκαμε μια ισορροπία της κατάστασης χωρίς να βλαπτόμαστε.

Όλους  αυτούς  που έβγαζαν μίσος και συκοφαντίες τότε ,το εμπεδώσατε -όσοι τους φέρατε- ότι προσδοκούσαν  στο προσωπικό τους συμφέρον και μέσα τους είχαν φοβερή ζήλια γιατί δεν μπορούσαν να   φτάσουν εκεί με ηθικούς τρόπους; Δεν τους ενδιαφέρει να βλάψουν τη χώρα.  Όσο για αυτό που λένε μερικοί ότι  τους αριστερούς δεν τους ενδιαφέρει η πατρίδα από  νοοτροπία, δεν ισχύει απόλυτα. (θυμηθείτε τη Σοβιετική Ένωση που την είχαν περιφρουρήσει και τις άλλες κομμουνιστικές χώρες, η αυτούς εδώ που επικαλούνται την Εθνική Αντίσταση και ότι με αυτή έσωσαν την πατρίδα)

 Οι παλιοί αριστεροί είχαν μια ιδεολογία υπέρ της πατρίδας,  δυσαρμονική και εσφαλμένη άλλοτε .

Τώρα ΜΟΝΟ  το προσωπικό τους συμφέρον εις βάρος του συλλογικού τους ενδιαφέρει. Τώρα  ηδονίζονται  με την  εξουσία, τα  φαγοπότια, τα  Δημόσια αεροπλάνα που τους πληρώνουμε   που τα κάνουν  ιδιωτικά τους, να συντρώγουν  με βασιλείς που τους έβριζαν, όλα αυτά είναι η  νοοτροπία  που τρέχει στο αίμα τους. Καμία απολύτως ιδεολογία. Ο ιδεολόγος άνθρωπος έχει ηθική. Δε λέει τόσο  φρικτά ψέματα, δεν συκοφαντεί, δεν έχει τόσο ζήλεια και μίσος μέσα του. Το έχετε καταλάβει ποιους  μας φέρατε; Τους δηλητηριασμένους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.