Μας συμφέρει που βάζουν τον πρεσβευτή του Μαδούρο με χορηγό την ΕΡΤ στη συριζο-νεολαία τους!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Γιατί; Γιατί ο κόσμος έχει εμπεδώσει την παρακμή στη μαδουρο-χώρα, έχει δει τους θανάτους ,τους φόνους, την πείνα της αριστεράς κλπ. Απογυμνώνονται έτσι,και αποφλοιώνονται μόνοι τους αφού υποστηρίζουν εμμονικά τους καταστροφείς! Σκέπτεται ο κόσμος, αυτοί ακόμα υποστηρίζουν τους δολοφόνους; Την αποτυχία; Την πείνα και τους θανάτους; Ευτυχώς μ αυτό χάνουν πολλά ,και δεν το έχουν καταλάβει! Δεν τους συμβούλεψαν οι ψυχο-σύμβουλοί τους ,τους οποίους εμείς πληρώνουμε!

Συνεχίστε παρανοϊκοί.. Εμείς αν πηγαίναμε στις φυλακές και υποστηρίζαμε παιδεραστές, βιαστές κλπ.. θα μας ψήφιζε κανείς; (άλλο να τους πηγαίναμε ένα φαγητό) Φανταστείτε όμως, να έβγαιναν και να έλεγαν δεν τα περιμέναμε αυτά που γίνονται εκεί, εμείς θα γίνουμε καλύτεροι. Ζητάμε συγγνώμη που τους υποστηρίξαμε… Μ αυτό θα κέρδιζαν, γιατί δείχνει παρρησία! Συνεχίστε να εκτίθεστε εσάς θέλουμε!..

Έχασαν επίσης προχθές, που βγήκε ο ηλιοκαμένος στον ΣΚΑΙ. Είδαν οι περισσότεροι, πως είναι Ο,οοοτι πρέπει  ,για να πουλάει καρπούζια, με εκείνο το καρπουζο-πουκάμισο που φορούσε, για να ικανοποιήσει τον ναρκισσισμό του…Θα είχε βγει πρώτος αν έκανε αυτή τη δουλειά! Θα είχε περάσει στις πωλήσεις, ακόμα και τους γνησίους , τους εκ γενετής του επαγγέλματος! Νόμπελ καρπουζο -πώλη! …

Φανταστείτε πόσο τον απασχολούν τα κοινά προβλήματα που δημιούργησε στη χώρα, και πόσο τον ενδιαφέρει η <επιστήμη> του , για να κάθεται τόσες ώρες στον ήλιο! Δε συνάδουν… Θα μου πείτε όλα λελυμένα και λαλημένα! . Ωφελήθηκε ποικιλοτρόπως ο ψυχοπαθής! Για τους άλλους έκλεισε τις οικονομικές ατραπούς, για τον εαυτό του, απ αυτό, άνοιξε οικονομικά κανάλια.. Η ασθένεια που έχει, επιδιώκει ακόμα και την καταστροφή, για να προβάλλεται και να ωφελείται!

Αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, είναι ότι αυτός παριστάνει τον καθηγητή με αγορασμένα πτυχία, και βάζει ψηλούς βαθμούς για να παίρνει ψήφους, όπως και η αθώα περιστερά.. Αυτοί ,όσο τους αφήνουμε, δικτυώνονται και απ αυτά τα μετερίζια… Πολλαπλασιάζονται από εκεί οι ψηφοφόροι τους, τουλάχιστον με αριθμητική πρόοδο! Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πώς χάνουν ,και από πού κερδίζουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.