Η επομένη μέρα για τον Κυριάκο και την Ελλάδα

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Το φυλάξαι τ’ αγαθά χαλεπώτερον του κτήσασθαι είπε ο Δημοσθένης . Πώς θα τα διαφυλάξουμε στη χώρα;

Μπράβο σε όλους εμάς που με τους αγώνες μας αλλάξαμε τη χώρα. Μπράβο στον Κυριάκο . Ευχαριστούμε τον Αντώνη Σαμαρά που για άλλη μια φορά συνέβαλε στη σωτηρία της Ελλάδας

Τώρα; Ένδον σκάπτε…

Τώρα αντί να καθόμαστε στις τηλεοράσεις να λέμε ποιος παντρεύτηκε ποια και πού θα πάνε διακοπές, πρέπει ν’ αλλάξουμε μέσα μας, για να βοηθήσουμε την κυβέρνηση της ΝΔ και τη χώρα μας.

Με όλα αυτά που περάσαμε πρέπει ν’ αποδείξουμε στους εαυτούς μας, ότι εμπεδώσαμε το μάθημα, ότι γίναμε καλύτεροι άνθρωποι, ουσιαστικά , όχι επιδερμικά και ότι αναζητάμε το συλλογικό καλό.

Πρέπει τα παιδιά όλων αυτών που είχαν διοριστεί επί ΠΑΣΟΚ και είχαν ως πρότυπο τα εύκολα να ερευνήσουν μέσα τους. Με την πρώτη δυσκολία εγκατέλειψαν την Ελλάδα και περίμεναν εμάς να τη ξελασπώσουμε. Μερικοί κορόιδευαν και τους αγώνες μας, όταν εμείς στην Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ πληρώναμε (και συνεχίζουμε) δυσβάστακτους φόρους για να πάρουν συντάξεις οι γονείς τους , τις οποίες έπαιρναν αυτοί οι νέοι για να μένουν στο εξωτερικό.

Πρέπει να δούμε κατάματα την πραγματικότητα και όλοι να μη φοβούνται την αξιολόγηση και τη δουλειά. Τα φυγόπονα άτομα που δεν θέλουν να αξιολογηθούν σημαίνει ότι δεν πιστεύουν στους εαυτούς τους και είναι συμφεροντολογικά εγωκεντρικά και μη εξελιγμένα άτομα .

Πρέπει να μάθουν και οι ενήλικες συνταξιούχοι να μην απαιτούν συνεχώς σαν κακομαθημένα μωρά που τους χρωστούν, αλλά να σκάψουν βαθειά μέσα τους και να προσαρμοστούν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό περιβάλλον.

Λένε μερικοί τα δουλέψαμε. Εξαρτάται πώς δούλευε ο καθένας, πού δούλευε, με τι αγώνα πλήρωνε για τη σύνταξη του η πόσο εύκολα την πήρε. Όλα είναι μέσα στη σχετικότητα και χρειάζεται προσαρμογή.

Οι μαθητές θα πρέπει να σκεφτούν ότι δεν πρέπει συνεχώς ν απαιτούν την ευκολία με τη οποία τους εκμεταλλεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ (που διέλυσε τα δημόσια σχολεία) και να μην ενδίδουν όταν ο ΣΥΡΙΖΑ τους ωθεί σε καταλήψεις ,γιατί είναι εις βάρος τους και για το συμφέρον των συριζαιων. Αυτοί τα στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά που δεν γίνονται καταλήψεις. Τα παιδιά των δημοσίων θα κάνουν τα πάντα να τ αφήσουν αμόρφωτα και να τα κάνουν υποχείρια.

Γονείς ενημερώστε τα παιδιά για το καλό τους. Τα αγαθά με κόπο αποκτώνται

Μόνο έτσι θα έχουν τα πτυχία τους αντίκρισμα στην αγορά.

Ο Τσίπρας και η πνευματική παρία του θα συνεχίσει τα ψέματα και τις συκοφαντίες δηλαδή τη δουλειά που ξέρει καλά. Θα ουρλιάζει σαν πληγωμένο ζώο που του πήραν την υλη από το στόμα, ως γνήσιος απνευμάτιστος υλιστής

Εσύ φυλακισμένε αντί να απαιτείς να βγεις αφού το ξέρεις, έχεις αφαιρέσει ζωές, προσπάθησε να σωφρονιστείς στο βάθος σου και να ανυψωθείς μέσα από τη φυλακή σου . Έτσι θα ελευθερωθείς. Απόκτησε πνευματικότητα και βγες από τα δεσμά σου. Μην εχθρεύεσαι όσους θέλουν να σε σωφρονίσουν. Είναι εκτός λογικής ανθρώπινης αυτό που επιδιώκεις.

Όλους αυτούς θα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και πάλι ο Τσίπρας σαν αντιπολίτευση, αλλά τώρα ξέρουμε!

Δεν πιστεύουμε τίποτα και τον απαξιώσουμε ο,τι και πει . Ξέρουμε πως ο,τι λέει , είναι μόνο για το συμφέρον του και τ αντίθετα από ό,τι κάνει

Συμμετέχουμε με τις σκέψεις μας , τις πράξεις μας, το ήθος μας στην αλλαγή της χώρας. Βοηθάμε τη ΝΔ να εξυγιάνει την Ελλάδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.