Ένα Συνέδριο έπρεπε να κάνει ο Μητσοτάκης: Για την αναγέννηση της Κεντροδεξιάς

Γράφει ο Σεραφείμ Νικολάου, Πολιτικός Επιστήμονας

Αξιοκρατία,θητεία σε όλα τα όργανα,δραστηριοποίηση στελεχών όλο το χρόνο . Πάνω από όλα ενότητα,οι διαγραφές δεν βοηθούν την παράταξη.

Στις μέρες μας η φράση κομματική ταύτιση δεν χαρακτηρίζει τους περισσότερους πολίτες . Λίγοι πολίτες είναι αφοσιωμένοι σε ένα κόμμα.

Η συσπείρωση της κεντροδεξιάς παράταξης δεν έρχεται με διαγραφές αλλά με κάλεσμα , ευρύ κάλεσμα για ενότητα και ομοψυχία  Όλες οι κεντροδεξιές δυνάμεις που πιστεύουν στον ευρωπαικό προσανατολισμό της Ελλάδας έπρεπε να κληθούν στο Συνέδριο για μια Αναγέννηση της Κεντροδεξιάς.

Διαμόρφωση θέσεων και ψηφοδελτίων με την συμμετοχή των μελών

Κάθε μέλος να αντιμετωπίζεται ισότιμα

Όχι στις κλειστές γραμματείες , αλλά ναι στη συμμετοχή των στελεχών σε αυτές με σκέψεις και λύσεις από όλη την Ελλάδα

Πως θα φτιάξουμε την Χώρα; Αν δεν φτιάξουμε πρώτα το κόμμα , αν δεν δώσουμε το ιδεολογικό στίγμα των κεντροδεξιών σε όλη την κοινωνία;

ΔΕΝ απλώνεται η ΝΔ από την παρυφές της Αριστεράς μέχρι τη Δεξιά . Ανήκει στο κεντροδεξιό χώρο , δηλαδή του κέντρου αλλά και της δεξιάς .

Η αναγέννηση της κεντροδεξιάς έπρεπε να είναι ένα μέλημα του νέου Προέδρου Μητσοτάκη , με Συνέδριο που θα είναι ανοιχτό , συμμετοχικό και θα καθορίζει με διαφάνεια τις επόμενες κινήσεις και με μια Εθνική Συνδιάσκεψη που θα αποτελεί τον ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον απολογισμό όσων έχουν θέσεις ευθύνης(λογοδοσία).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.