Είναι πολλοί σαν τον Πολάκη

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Είναι μόνο ο Πολάκης που βλάπτει πολύ τη χώρα; Υπάρχουν και άλλοι ίδιοι που δεν φαίνονται δια γυμνού!

Κατ αρχάς εμείς εδώ κρίνουμε ψυχολογικά-κοινωνικά άτομα που πληρώνουμε η πρόκειται να πληρώσουμε στη Βουλή και όχι νομικά. Σ’ αυτό έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση για να αφυπνίζουμε χωρίς να φοβόμαστε.

Όλα βασίζονται στην ανισορροπία των ημισφαιρίων του εγκεφάλου. Θυμάστε αυτόν που είχε τεμαχίσει τη γυναίκα του πριν από χρόνια, που κλείστηκε στη φυλακή και κάπου σπούδαζε; Αυτού λοιπόν του έγραφαν ερωτικά πολλές γυναίκες, ενώ ήταν στη φυλακή, μη λαμβάνουσες υπ όψιν τον τεμαχισμό της συζύγου του. Ο διεστραμμένος κόσμος θέλει κάτι διαφορετικό και εκεί βασίζονται οι ανήθικοι πολιτικά που μπαίνουν στη Βουλή , αλλά τους πληρώνουμε όλοι και όχι αυτοί που τους ψήφισαν μόνο. Οπότε πρέπει να αφυπνίζουμε ψυχοθεραπευτικά

Ο Πολάκης, η σχολή του και οι καθρέφτες του, φέρνουν την κοινωνία πολύ πίσω από πνευματική, πολιτισμική και πολιτική πλευρά. Είναι ο,τι χειρότερο στην πολιτική ζωή του τόπου. Ψυχολογικά διαφθείρει τους νέους, γιατί βλέπουν ένα μοντέλο πολιτικού μπροστά τους που υποβιβάζουν την κοινωνία μας. Βέβαια έχει άλλου παλαιού τύπου που τους κερδίζει με αυτό το ύφος. Είναι ίδιοι. Τώρα υπολογίζουν τα αφεντικά του(του κακομοίρη) να δουν τι τους δίνει και τι τους παίρνει για να τον βγάλουν και αυτόν. Τότε να δείτε τι θα ακούσουμε. Επειδή φοβούνται τι θα τους βγάλει, μπορεί να τον κρατήσουν μέχρι τις εκλογές(Ναι, τώρα ξέρουμε θα βγουν τα παιδιά του να πουν ότι είναι ο καλύτερος του κόσμου, να συγκινηθούμε)

Έχετε αναρωτηθεί για τους Πολάκηδες που δεν φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού;

Μέσα τους είναι ίδιοι και χειρότεροι, αλλά φορούν μάσκες. Αυτοί θέλουν σκανάρισμα. Επειδή λοιπόν ο κόσμος ξεχνά εύκολα και πιστεύει αυτά που ακούει, πρέπει εμείς να αφυπνίσουμε για το καλό της χώρας μας, εμείς που ψυχολογούμε και ο,τι λεμε απτό 13 έχει συμβεί δυστυχώς) ώστε να μη μπουν στη Βουλή και τους πληρώνουμε ως ανάξιους. Αναφέρουμε μερικούς και θα συνεχίζουμε τη ψυχολογική εξερεύνηση προς άτομα.

Εσείς που ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ για το συμφέρον σας,(γιατί δεν έχει ιδεολογία) θα μπορέσετε να ψηφίσετε τον κύριο της Αρχιεπισκοπής; Με τις γνώσεις που έχετε συνάδει η αριστερά με τον Χριστιανισμό; Δε λέμε με τους παπάδες που πάνε για τους μισθούς. Λέμε με τη Χριστιανική Διδασκαλία. Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Είναι εκ προοιμίου αντίθετες κοσμοθεωρίες. Ο Μαρξισμός αναφέρεται στην υλη και ο Χριστιανισμός στο Πνεύμα. Καμία σχέση. Άρα εσείς τι ψηφίζετε;

Για να είμαστε αντικειμενικοί δεν λέμε μόνο για ΣΥΡΙΖΑ

Παίρνουμε άλλο παράδειγμα χειρότερο απ’ τον Πολάκη. Πρώτα τον Τατσόπουλο που όλοι ξέρουμε. Υπάρχει δημοσιογράφος μεσήλικας που μιλά μεσημέρια σε μικρό κανάλι . Ο άνθρωπος αυτός όταν ήταν πρωθυπουργός ο Σαμαράς, τον έβριζε συνεχώς. Δεν τον άφηνε να κυβερνήσει ποτέ. Ακόμα και μια απλή δουλειά να έκανε ο Σαμαράς, τον έβριζε γεμάτος εμπάθεια. Φαινόταν ότι το έκανε από ζήλεια, γιατί δεν μπορούσε να τον φτάσει σε τίποτα. Εκτός αυτού αποκαλύφτηκε ότι έπαιρνε και γραμμή και αμέσως όταν έφυγε ο Σαμαράς, ο δημοσιογράφος αυτός, ήταν ο στρίγγλας που έγινε αρνάκι και κολάκευε τον υπάρχοντα αρχηγό.

Τώρα ανακοίνωσε ότι βάζει υποψηφιότητα με τη ΝΔ. Εξυπηρέτησε συμφέρονται φανερά. Ο άνθρωπος αυτός στις εκλογές του 15 έλεγε ότι ο Τσίπρας θα έχει την υποστήριξή του γιατί είναι ο νεότερος σοσιαλδημοκράτης. Ο άνθρωπος αυτός πριν από ένα χρόνο έκλαιγε στο κανάλι λέγοντας ότι τα εισοδήματα αυτού και της γυναίκας τους έχουν πέσει κατά 80% και τον κυνηγούν οι τράπεζες γιατί έχει δάνεια. (Ψάξτε στο youtybe και αναρτήσεις.) Θα τα βρείτε.

Ο άνθρωπος πήγε με δόλο να ρίξει την προηγούμενη κυβέρνηση γιατί μισεί την Ελλάδα, αλλά σαν την Κουντουρα κλπ λέει ότι την αγαπά. Βάζει τη φώτο του Καποδίστρια για να επηρεάσει, ενώ θέλει να κλέψει φανερά και να παίρνει και τα χρήματα μας, ένας ανάξιος ,ύπουλος. Έκλαιγε γιατί δεν έχει να πληρώσει το σχολείο των παιδιών του. Κατηγορούσε όλους τους συναδέλφους του και τώρα πάει να τον προβάλλουν. Έλεγε πολύ κατά των Δ.Υ και τώρα λέει άλλα, για να βγάλει μισθό απτή Βουλή.

Είναι χειρότερος απ’ τον Πολάκη, γιατί είναι ύπουλος, γλοιώδης και κάθε 2 μήνες λέει διαφορετικά. Κάνει τον ευγενή ενώ επικροτεί τις βρισιές όταν τον υποστηρίζει κάποιος. Το άτομο αυτό το ανίκανο που δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του και το λέει για άλλους αυτό, θέλει να τον πληρώνουμε στη Βουλή. Φυσικά το Μαυρίζουμε. Να είναι καλά ο άνθρωπος, αλλά για υπάλληλος μας φαιδρός, εγωπαθής, ψεύτικος, αμόρφωτος. Ψεύτης, προφανώς θα κλέψει αφού έχει δάνεια, προφανώς θα πουλήσει νησιά αφού είναι επιστήθιος του ΣΤ. Θεοδωράκη, αφού δεν ξέρει τι άλλο να κάνει . Δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το πτυχίο του. Μισεί την Ελλάδα για αυτό έφερε με χαρά τον ΣΥΡΙΖΑ. ΠΟΛΥ χειρότερος απ’ τον Πολάκη.

Στη Δ. Αττική δεν ψηφίζουμε κανένα δημοσιογράφο, αλλά τον Βαρβιτσιώτη που έχει και σοβαρότητα και σταθερότητα και δεν υπονόμευσε την προηγούμενη κυβέρνηση. Δεν έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα να μας βγάζει τρελούς όπως ο Τσίπρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.