Είναι δυνατόν φυσιολογικός άνθρωπος να κάνει debate με τον Τσίπρα;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Συνεχώς θα αντιστρέφει την πραγματικότητα με στροφή 180 μ. Θα φεύγει απτό θέμα όπως τον έχουν συμβουλέψει οι ανέντιμοι σύμβουλοι του. Θα λέει μερικές προτάσεις που έχει μάθει παπαγαλία που καμπανίζουν στ αυτί του βραδύνου συριζαίου , ώστε να αποκτήσει κάποιο επιχείρημα της πλάκας αυτός ο ψηφοφόρος συριζαίος.

Θα χασκογελά ηλίθια(εχει οριακή νοημοσύνη για αυτό εφαρμόζει τυφλά σαν ρομπότ ότι είχε υποσχεθεί για να τον φέρουν), για να κάνει τον ζεστό και καλό άνθρωπο στον κόσμο.

Θα λέει αισχρά ψέματα για όλα, όπως για τα 40 χρόνια ενώ δε θα αφήσει να του πουν για τους πολλούς απ αυτούς τους έχει μαζέψει στο κόμμα του.

Για το χρήμα που μας φεσώνει να πληρώνουμε τα αεροπλάνα, για τις βόλτες του , για να πληρώνει τα τσιράκια του, για την παράδοση της Μακεδονίας με πλήρη απαξίωση του 80% του ελληνικού λαού που βρίζει, δεν θα αφήσει να λεχτεί τίποτα.

Θα έχει κάνει συμφωνία να μη λεχθούν καθόλου αυτά.

Τι μπορεί να συζητήσει ο Μητσοτάκης με τον Τσίπρα;

Ο Μητσοτάκης μιλάει με επιχειρήματα, επιστημονικά, έχει εργαστεί σε ιδιωτικές εταιρείες, παρά το πολιτικό κόστος απέλυσε τα άτομα με τα πλαστά πτυχία (ενώ θα μπορούσε να προσλάβει πολλά ακόμα για να πάρει ψήφους όπως ο Τσίπρας που δεν τον ενδιαφέρει η χώρα )

Ο Μητσοτάκης ως γνήσιος φιλελεύθερος θα προσπαθήσει να αλλάξει την κοσμοαντίληψη και το κοσμοείδωλο ώστε ο κόσμος να θέλει να βασίζεται στις δυνάμεις του και να παράγει. Έτσι πρέπει να το δούμε και όχι στενά συμφεροντολογικά .

Είναι πολύ δύσκολο βέβαια, μετά από τη λαίλαπα που επέφεραν οι συριζαίοι που θέλουν τον κόσμο φτωχό στο πνεύμα να ζητά επιδόματα και να τους έχει ανάγκη.

Από αυτό τρέφονται αυτά τα καθεστώτα και μετά αποτυγχάνουν. <<Σε κάνω αδύναμο φτωχό στο πνεύμα με χαμηλή αυτοεκτίμηση, ενώ συγχρόνως σε παινεύω για να πατώ επάνω σου , να υπάρχω ανέντιμα, να λεηλατώ να επωφελούμαι>>.

Ο φιλελευθερισμός κάνει τους ανθρώπους ικανούς και αρμονικούς να βασίζονται στους εαυτούς τους να παράγουν.

Κανένας λογικός και φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να συζητήσει με τον Τσίπρα. Είναι σαν κάτι παιδιά που τα βλέπεις ν αντιγράφουν και σου λένε μα τα ήξερα δεν αντέγραψα.

Δε χρειαζόμαστε διάλογους υποκριτικούς με τον Τσίπρα. Τον μαυρίζουμε και τον στέλνουμε μόνιμες διακοπές. (Δεν θα του πέσει και άσχημα ,χρήμα πολύ έχει… εμείς θα γλυτώσουμε)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.