Αγαπητή κ. Νίνα Κασιμάτη!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Καταλάβαμε ότι πάτε να θηρεύεστε ψήφους, αλλά είμαστε απλοί πολίτες που σας πληρώνουμε ως πολιτικό προσωπικό μας,  και έχουμε δικαίωμα να σας κρίνουμε.

Παρότι είστε γυρολόγος και όχι ιδεολόγος της πολιτικής, είδατε  ότι χάνετε και προσωπικά, και είπατε να τα βάλετε με τον ΑΡΚΑ και εσείς, (σαν την κ. Ακρίτα) για να πάρετε καμιά ψήφο, ενώ ξέρετε  ότι δεν είναι αλήθεια αυτά που γράφετε.

Ο ΑΡΚΑΣ  με το <λακωνίζειν του> και με το παράλληλο χιούμορ του λέει μόνο αλήθειες σύγχρονες και εκπροσωπεί τον πολύ κόσμο, που είναι εναντίον της καταστροφικής κυβέρνησης που είχε ποτέ  η χώρα μας.

Εσείς βέβαια με τον μεγάλο μισθό της βουλευτού , αυτό δεν το καταλάβατε  και προσπαθείτε να κρατήσετε το μισθό σας με διάφορους τρόπους.

Πήγατε στην κηδεία του Κάστρο στην Κούβα, για να δείξετε ότι είστε αριστερή. Γιατί δε μένατε εκεί αφού θαυμάζετε το καθεστώς;

Ακόμα δεν ντρέπεστε αφού  η αριστερά απέτυχε παγκοσμίως; Αυτό έλεγε ο Μαρξ στον οποίο βασίζεστε;  Να κρατάτε το μισθό σας με κάθε τρόπο, η μίλησε και για παραγωγή που δεν ξέρετε τι σημαίνει;

Θα έπρεπε πλέον να κρύβεστε που βγήκατε με άπειρα ψέματα,  χωρίς να ξέρετε τη δουλειά, που φύγατε απτο ΠΑΣΟΚ και μεταπηδήσατε για τη θέση, που πληρώνεστε απτό αίμα των πολιτών σήμερα χωρίς να κάνετε τίποτα, ενώ ο ΑΡΚΑΣ που διασκεδάζει τους πολίτες δεν πληρώνεται απτούς πολίτες .

Θα έπρεπε να ντρέπεστε που έχετε βάλει δυσβάστακτους φόρους στους πολίτες για να διορίζετε καρανίκες, που έχετε πάει τη χώρα πολύ πίσω. Ενώ την πήρατε χώρα να βγαίνει απτό  τούνελ, τη χρεώσατε πολλά και ανοίξατε και τάφρο μέσα στο τούνελ, για να μη βγαίνει εύκολα. Τα συμφέροντα βλέπετε!

 Δεν κοιτάτε το βράδυ τον καθρέφτη του μυαλού σας; Υπνωτίζεστε για να λέτε συνεχώς  ψέματα ;

Είναι έντιμος ο τρόπος αυτός να γυρίζετε τα κόμματα για το μισθό, και να βρίζετε γελοιογράφους που δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά που λέτε;

Τέτοια ψέματα  λέτε στα παιδιά σας; Και περιμένετε να βγουν φυσιολογικά;  Η αυτά  δεν είναι για κοροϊδία  σαν του πολίτες που θεωρείτε ασήμαντους;

Αντί για τον ΑΡΚΑ, γιατί δε ψάχνετε να  βρείτε  τους οπισθοδρομικούς στους οποίους αναφέρεστε μέσα στο κόμμα σας ;Εκεί είναι η οπισθοδρόμηση και η κονσέρβα  με τα συντηρητικά.

(Καμία σχέση δεν έχω με τον ΑΡΚΑ, δεν ξέρω ποιος είναι, καμία  σχέση δεν έχω με υποψηφιότητα κομμάτων, δεν πατρονάρομαι από κανένα κόμμα, και δεν πληρώνομαι απτό κράτος, αλλά μόνο το πληρώνω).

Γράφω ως παιδαγωγός για να μη παρασύρετε τους νέους με νέα τεχνάσματα, και γίνονται ανέντιμοι . Πρέπει να σας αποκαθηλώνουν πλέον.

Έχετε αντίμετρα είπατε τους διορισμούς; Σε λίγο εσείς θα ψάχνετε να διοριστείτε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.