Άμα θες να φύγεις, φύγε εσύ Γαβρόγλου!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Γαβρόγλου – Έλληνας υπουργός Παιδείας: “Αν κόψετε –λένε- να πληρώνονται έξτρα κάποιοι, τότε οι καλοί θα φύγουν στο εξωτερικό και θα καταρρεύσει το σύστημα. Αν οι καλοί είναι να φύγουν στο εξωτερικό επειδή δεν πληρώνονται έξτρα, εγώ τους προτρέπω να φύγουν”

Τα παραλειπόμενα εννοούνται! Φτάνει να πληρώνονται υπερωρίες οι Καρανίκες και οι λοιποί συγγενείς. Δεν είναι μόνο αυτό όμως. Τους ενδιαφέρει να τοποθετήσουν δικούς τους καθηγητές, (τύπου αθώας περιστεράς), για να βάζουν βαθμούς, να δίνουν διδακτορικά με μισθό 800€ το μήνα για 3-4 χρόνια ,και αυτοί μετά ως νέοι καθηγητές, να προτρέπουν τους φοιτητές οι οποίοι έχουν τους καθηγητές για επιτυχημένους και πρότυπα, να γράφονται στο κόμμα. (Κάτι παρόμοιο κάνει τώρα ο κλόουν μπαρούφ) Είναι πολλές ψήφοι από εκεί.

Επί πλέον αν διώξουν Έλληνες απ’ την Ελλάδα, μένουν με τους διαβατάρηδες που θα τους έχουν για είλωτες χωρίς αντιστάσεις για αρκετά χρόνια. Μόνο κέρδος έχουν να φύγουμε όλοι απ’ την Ελλάδα,και να μείνουν αυτοί με τους μισεμένους. Είναι κ αυτό μέσα στις μεσιτο-συμφωνίες! Γιατί πάτησαν επί πτωμάτων για να έρθουν με γερές πλάτες πίσω τους και έπεισαν τον <σοφό λαό> χωρίς να ξέρουν καθόλου τη δουλειά; Μόνο για τις λεηλασίες; Θα είναι προσωρινές αν δεν ρίξουν δίκτυα παντού και στα βαθιά! Εμείς τα βλέπουμε τα δίκτυα να τα σηκώσουμε άδεια και να τα πετάξουμε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.