Κι όμως δεν είναι ψέμα. Είναι… ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αγκιτάτορας,

Κι όμως δεν είναι ψέμα. Φτάσαμε στον Απρίλιο κι η αξιολόγηση δεν έκλεισε ακόμα. Παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια επικοινωνιακής διαχείρισης με το εσωκομματικό πεδίο και την κοινωνία θέτοντας και πάλι τη χώρα σε δεινή διεθνή θέση.

Κι όμως δεν είναι ψέμα. Η διαπραγμάτευση “κολλάει” στο πόσο πιο χαμηλά θα πέσει το αφορολόγητο όριο και πότε, σταδιακά ή μονομιάς, θα περικοπούν ξανά οι συντάξεις. Ποια 13η σύνταξη και ποιοι αφορολόγητο στα 12000 ευρώ!

Κι όμως δεν είναι ψέμα. Η Παιδεία μας αποκτά μια διεθνιστική προσέγγιση που φοβάται την αναφορά σε καθετί εθνικό και αποκλείει την αριστεία. Η Υγεία μας απαξιώνεται μέρα με τη μέρα και το μόνο που μας την… θυμίζει είναι οι αγενείς δηλώσεις του Πολάκη!

Κι όμως δεν είναι ψέμα. Τα κόκκινα δάνεια αυξάνουν και πάλι. Η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων συρρικνώνεται, οι επενδυτές εξαφανίζονται, οι ελεύθεροι επαγγελματίες στενάζουν κάτω από την δυσβάσταχτη φορολόγηση και τις ασφαλιστικές εισφορές.

Κι όμως δεν είναι ψέμα. Οι μεταναστευτικές ροές δεν σταματούν κι οι εξωτερικοί μας κίνδυνοι εντείνονται όσο η κυβέρνηση ασχολείται με το πρότυπο της… Βενεζουέλας και περιμένει να… αλλάξει η Ευρώπη.

Τίποτα από αυτά δεν είναι ψέμα. Η Πρωταπριλιά που ζούμε, και είναι μόνιμη, αφορά την διάψευση των αρχικών υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και την διαρκή προσπάθεια του να παρουσιάσει το βαθύ μαύρο ως αισιόδοξα κατάλευκο, Χρόνια πολλά αγαπημένοι ψεύτες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.