Κινούμενη “βόμβα” τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα

Ολοκληρώθηκε η προσαρμογή των ηλεκτρονικών συστημάτων των ασφαλιστικών εταιριών και θα ξεκινήσουν οι έλεγχοι γαι τα ανασφάλιστα

Ανασφάλιστο είναι το 13-14% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα λόγω αδυναμίας των κατόχων τους να πληρώσουν τα ασφάλιστρα.

«Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, αν κάποιος δεν μπορεί να ασφαλίσει το όχημά του, θα πρέπει να καταθέσει τις πινακίδες του» αναφέρει η γενική διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος Μαργαρίτα Αντωνάκη.
«Σίγουρα μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα που μας απειλούν καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους καθώς η οικονομική κρίση είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει τις επιλογές των πολιτών σε ό,τι έχει να κάνει με την ασφάλισή τους» αναφέρει η Αντωνάκη.
Υπογραμμίζει ακόμη ότι το γεγονός αυτό εντείνει και τον ανταγωνισμό των ασφαλιστικών εταιριών, που προκειμένου να ανταποκριθούν στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική κατάσταση, οι ασφαλιστικές εταιρίες προσαρμόζουν τα προγράμματα και τις καλύψεις που προσφέρουν.
Όπως υποστηρίζει η κ. Αντωνάκη «έχει ολοκληρωθεί η προσαρμογή των ηλεκτρονικών συστημάτων των ασφαλιστικών εταιριών και άμεσα αναμένεται η εφαρμογή της διαδικασίας ηλεκτρονικού ελέγχου της κυκλοφορίας ανασφάλιστων οχημάτων».

ΠΗΓΗ: BANKINGNEWS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.