Τολμηρά: Ώστε έτσι κυρία μου… «τίποτα μην μείνει όρθιο»;
Γράφει ο Γιώργος Γιαννάκης
❁ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ!
Ώστε έτσι κυρία Αχτσιόγλου; Η κανονικότητα δεν βολεύει τα σχέδια της αριστεροσύνη σας, άρα πρέπει να την μπαχαλοποιήσουμε μπας και σας ξαναφέξει στην εξουσία; Εμπόδιο η κανονικότητα για να επικρατήσουν οι Πολάκηδες και όλοι εσείς οι «μπαχαλάκηδες» για να βάλουν μυαλό οι Έλληνες που πριν δύο χρόνια σχεδόν σας έστειλαν αδιάβαστους!
■ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ…
Εν μέσω Πανδημίας που καθημερινά μετράμε νεκρούς και διασωληνωμένους εσείς κάνετε λόγο για καταστροφή της κανονικότητας γιατί δεν είναι των συμφερόντων του κόμματός σας και μάλιστα είναι τεράστιο εμπόδιο στην επιστροφή στο δόγμα «τίποτα μην μείνει όρθιο»!
❖ ΤΟ ΔΟΓΜΑ…
Το ζήσαμε την εποχή των αγανακτισμένων του δόγματος «να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή». Δεν το καταφέραμε τότε και τώρα ζητάμε έναν β’ γύρο για να ολοκληρώσετε το όνειρό σας. Αυτοί οι γύροι επαναφέρουν τους γύρους της δεκαετίας του ’40 με αποκορύφωμα τον γ’ γύρο σε Γραμμο-Βίτσι! Η ιστορία δεν σας διδάσκει ότι η επιθυμία από την πράξη και το αποτέλεσμα απέχει παρασάγκας!
❁ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ…
Βγαίνει η Αχτσιόγλου και καταφέρεται κατά της κανονικότητας κι όταν γίνεται σιούρ, που λένε και στο χωριό μου, αρχίζει τις κωλοτούμπες πετώντας το μπαλάκι στην προπαγάνδα της δεξιάς και άλλου τέτοιου τύπου αηδίες. Δεν καταλάβατε αυτό που είπε η συντρόφισσα και πάει να γυρίσει την μπιφτέκα. Φταίνε οι άλλοι για τις μύχιες σκέψεις της Συριζοπούλας, ενώ η ίδια έκανε διάλεξη περί κανονικότητας στη λειτουργία του σύμπαντος μετά την πτώση του Κινέζικου πυραύλου! Τι είπατε; Δεν καταλαβαίνετε; Άμα βρείτε την Αχ-τσιόγλου ρωτήστε την να σας… εξηγήσει!
■ Η ΝΕΑ ΘΕΩΡΙΑ…
Ορισμένοι αναρωτήθηκαν τι θέση πήρε ο Αλέξης περί των θεωριών κανονικότητας της πρώην υπουργού του. Τι να πει ο άνθρωπος; Κι’ αυτός ο φωστήρας σηκώνει τα χέρια σε τέτοιου τύπου νέες κοσμοθεωρίες! Τρέμει ακόμη ο Μαρξ όταν δίδασκε κάτι άλλα περί Καπιταλισμού και Φιλοσοφικό υλισμό στο βιβλίο του το «ΚΕΦΑΛΑΙΟ»!