Ημερολόγιο καταστρώματος. «Το κουστουμάκι» που έφτιαξε ο Τσίπρας πώς να φάνηκε άραγε στον Παυλόπουλο;
Γράφει ο Μηχανικός
Καλός ο ράφτης της Περιστέρας. Λίγο ακριβός αλλά πού να εμφανιζόταν με τις φουστάνες και τα ταγάρια, τα εναλλακτικά να πούμε, που φορούσε μέχρι που ο σύντροφος Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός. Μοντελάκια τώρα φοράει και ποτέ το ίδια.
Αλλά «το κουστουμάκι» που έφτιαξε ο Τσίπρας πώς να φάνηκε άραγε στον Παυλόπουλο; Νόμιζε ότι αυτός θα πήγαινε στο Παρίσι. Γιατί στον εορτασμό γιά την επέτειο των 100 ετών από τη λήξη του Α´ Παγκόσμιου πολέμου δεν έπρεπε να πάει ο Τσίπρας. Δεν είναι αρχηγός κράτους ο Τσίτρας. Πρωθυπουργός είναι επί προθεσμία. Ο Πάκης έπρεπε να πάει. Αλλά η υπόθεση όλη ήταν να εμφανιστεί ο Τσίπρας ανάμεσα στους αρχηγόυς κρατών και να φωτογραφηθεί.
Όπου να ναι θα βγάλει φιλμάκι το κυβερνητικό φερέφωνο που πληρώνουμε όλοι εμείς που θα φαίνεται κι αυτός ανάμεσα στους μεγάλους…αν και μικρός.
Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018