Ζήτω η τρέλα!

Γράφει ο Απόστολος Τσιμογιάννης

Ανήμερα  28 Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός, προφανώς μέσα στη γενική σύγχυση , αντί να πάει στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ για να καταθέσει στεφάνι, πήγε στου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ (Υ/Β) που γιορτάζει όμως την 25η Μαρτίου. Θα ήταν μέγιστη προσβολή στον Ελληνικό λαό και στους ήρωες του ‘40, αν αυτό είχε συμβεί από …πρόθεση.

Στα διαγγέλματά του, απευθύνεται στο λαό και μας αποκαλεί συμπολίτες (fellow citizen). Συμπολίτης είναι αυτός που κατάγεται ή μένει στην ίδια πόλη. Όλοι οι πολιτικοί παλιότερα έλεγαν «Ελληνίδες-Έλληνες». Ίσως η πολιτική ορθότητα δεν του επιτρέπει εθνικιστικές κορώνες, μη πικράνει και τους αλλοεθνείς!

Διαγγέλματα για τα Ελληνοτουρκικά δεν γίνονται, άλλωστε οι Τούρκοι αποκλείεται να μας κολλήσουν κορονοïό, καθώς ο Ερντογάν έχει απαγορέψει τη κυκλοφορία του. 

Ο πρωθυπουργός στο τελευταίο μήνυμα του, αναφέρθηκε σε ορισμένους σκεπτικιστές/δύσπιστους, με μία φράση του συρμού, «ψεκασμένοι», ανεπίτρεπτο για τη πολιτική του ορθότητα . Ένδειξη εκνευρισμού και έλλειψης επιχειρημάτων.

Να σας πω εγώ για «ψεκασμένους». Καθηγητής από Θεσσαλονίκη ισχυρίστηκε ότι τα σταγονίδια του κορονοïού καβαλάνε τη στάχτη από τα τζάκια και μετακινούνται σ’ όλη τη πόλη. Άλλος πρώην διοικητής ΟΣΕ , είπε ότι καβαλάνε και το τρένο και  ταξιδεύουν παντού. Αυτές οι δηλώσεις δεν απαγορεύτηκαν.

Ζήτω η τρέλα!

Οι ακυρωθείσες παρελάσεις, επρόκειτο να αντικατασταθούν από μοτοπορεία που διοργάνωνε η πακιστανική παροικία, για την αυτονομία του Κασμίρ. Από λάθος συνεννόηση  όμως και σύγχυση λόγω των απαγορεύσεων κυκλοφορίας, με το Υπουργείο ΠΡΟΠΟ , αναβλήθηκε για την επομένη.

Οι σεισμολόγοι, στέλνουν μηνύματα ανησυχίας, για πολλούς μετασεισμούς και πιθανή ενεργοποίηση κοντινών ρηγμάτων . Υπάρχει δε ισχυρή σύσταση για χρήση προστατευτικής μάσκας, προκειμένου να μην εισπνεύσουμε σκόνη από τα καταρρέοντα κτίρια.

Από την άλλη οι λοιμωξιολόγοι, σφόδρα ενοχλημένοι από τη στάση των σεισμολόγων, που τους πήραν τη μπουκιά μέσα απ’ το στόμα και την αποκλειστικότητα των ΜΜΕ, επισημαίνουν ότι τα εμβόλια προστατεύουν κατά 60-70% από τις συνέπειες των μετασεισμών.

Ο Ερντογάν μέσα στο παραλήρημά του, διαπίστωσε ότι η πατρίδα του γκρεμίζεται και πήρε τηλέφωνο το Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης αφού τον συλλυπήθηκε για τα χάλια της οικονομίας, υποσχέθηκε να του στείλει τους 8 αξιωματικούς , που είχαν συλληφθεί στην Ελλάδα, μετά το πραξικόπημα, για να βοηθήσουν τα σωστικά συνεργεία. 

Ο πολύς κ. Βαρουφάκης, δήλωσε πρόσφατα «… η σκέψη μας κι η αλληλεγγύη μας είναι σε όσους επλήγησαν στη Σμύρνη και αλλού από τον σημερινό σεισμό…». Μόλις είχε ξαναδεί για 50η φορά τη ταινία «ενήλικες στο δωμάτιο» και τον έπιασε το διεθνικιστικό του. Κυκλοφορεί η φήμη ότι θα αναλάβει ειδική αποστολή από τον Ερντογάν για να σώσει τα οικονομικά του.

Στα μέτρα που λήφθηκαν πρόσφατα για το περιορισμό διάδοσης του παρανοϊού, θεσπίζεται και η λειτουργία «κόκκινης γραμμής», μόνο μεταξύ περιφερειών του ιδίου χρώματος, ώστε οι αρμόδιοι να ανταλλάσσουν εμπειρίες και πληροφορίες.

Η κατοχή ξανάρχεται και ο κ. Χαρδαλιάς καλεί να καταγγέλλουμε παραβάσεις στο 1520. Οι κουκουλοφόροι δωσίλογοι, αναβιώνουν ως μασκοφόροι καταδότες. 

Στη περιοχή μας τα σκουπίδια είχαν να μαζευτούν 3 μέρες και βρωμούσε ο τόπος. Επιτέλους η κυβέρνηση αποφάσισε να λύσει και αυτό το πρόβλημα. Τίποτα δεν σπρώχνεται κάτω απ’ το χαλάκι. Η πολιτική ορθότητα δεν το επιτρέπει. Θεσπίστηκαν οι μάσκες παντού και έτσι γλυτώσαμε από τη μπόχα.

Φέτος είναι της μόδας το δέντρο ανάποδα και φορτωμένο με κορονόμπαλες. Έτσι λιτά και συμβολικά.

Μαθαίνω από φίλους που καταπιάνονται με τα social, ότι τραγουδιστής ανέβασε βίντεο με στοιχεία και πληροφορίες από επιστήμονες που διαφοροποιούνται από όσα μαθαίνουμε από τους «τηλεοπτικούς αστέρες». Η αναμετάδοση απαγορεύτηκε από τα Hellenic Hoaxes, με την αιτιολογία ότι στο βίντεο αναφέρονται μερικές ανακρίβειες. Καταλαβαίνω πλέον ότι η αντίθετη άποψη είναι υπό απαγόρευση. Η πολιτική ορθότητα ή ο λεγόμενος μεταφασισμός, το επιβάλλει, ιδίως όταν αυτές στηρίζονται σε στοιχεία. Δεν πρέπει να αλλάξει η εικόνα που διαμορφώνει η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ .

Μας κατέταξαν μάλιστα 2ους στη λίστα συνωμοσιολογίας, μετά τη Νιγηρία. Νομίζω πολύ ρατσιστικό και προσβλητικό, γιατί προσπαθούν να μας κάνουν ανθρώπους  άβουλα και άνοα όντα.

Κλείνοντας θέλω να επισημάνω ότι το 5G, η AI και IoT, έρχονται για να μας σώσουν. Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα, ούτε να σκεφτόμαστε, ούτε να κινδυνεύουμε .Θα τα κάνουν όλα οι αλγόριθμοι. 

Στη Κίνα ο κορονοïός πέθανε και φταίει η κινέζικη διατροφή, που αποδεικνύεται καλύτερη από τη μεσογειακή. Και η οικονομία της τρέχει…

Αυτές τις δύσκολες μέρες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας επιδιώξτε να δυναμώσετε τους δεσμούς σας με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους. Παραμείνετε ζωντανοί σωματικά, πνευματικά και ψυχικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.