Τι Κασσελάκης, τι Κασιδιάρης; 

Γράφει ο Απόστολος Τσιμογιάννης

Μια ομάδα αποτελούμενη από δυο ανθρώπους ιδίου φύλου, ένα σκύλο, μια γάτα, ένα παπαγάλο και ένα κουνέλι, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η «Κιβωτός του Νώε»; Όχι βέβαια, διότι δεν υπάρχει η πρόβλεψη αναπαραγωγής !

Θα μπορούσε όμως, σύμφωνα με τα νέα ήθη, να θεωρηθεί «πολύτεκνη οικογένεια», με όλα τα δικαιώματα, επιδόματα κ.ό.κ. Κάπως έτσι προσδιόρισε ο νεαρός Αμερικανοέλληνας, τη δική του «οικογένεια». 

Αυτά και άλλα τέτοια μας φέρνουν νέοι στη πολιτική αχυράνθρωποι και μάλιστα τα παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμό, για να σοκάρουν και αφοπλίσουν την Ελληνική κοινωνία, γελοιοποιώντας βασικούς πυλώνες της. 

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ντροπή και προσβολή, η παραδοσιακή οικογένεια Κασσελάκη, να υποστηρίζει τη νέου τύπου «οικογένεια», Κασελάκη τζούνιορ. Είναι η χειρότερη εκπροσώπηση μιας ομογενειακής οικογένειας και εκτιμώ η εξαίρεση στο κανόνα. 

Είναι επίσης, η χειρότερη προσφορά της ομογένειας στη Ελληνική κοινωνία, που ταλανίζεται από μύρια όσα προβλήματα, να εμφανίζεται αυτός που θα δώσει το τελικό χτύπημα στη δημογραφική κατάρρευση. Αυτός και οι ομοϊδεάτες του, πάνε ακόμα πιο βαθιά, προωθώντας τη αμφισβήτηση του φύλου , την εργαλειοποίηση της μητρότητας, και την αγνόηση των δικαιωμάτων των παιδιών. 

Οι προθέσεις και κυρίως οι πράξεις τους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως προδοτικές, καθώς συμβάλλουν στη προώθηση απόψεων και προτύπων, που υπονομεύουν το μέλλον του Ελληνισμού και τη συνοχή της κοινωνίας, καθιστώντας την ευάλωτη. 

Ομοίως ο Κασιδιάρης απ’ τη μεριά του έχει πρωτοστατήσει, χρόνια τώρα, στο γκριζάρισμα του πατριωτισμού , της αγάπης στη πατρίδα τη δικιά μας και του σεβασμού στη πατρίδα των άλλων, στο σεβασμό των εθνικών συμβόλων, στη γελοιοποίηση στρατιωτικών εκδηλώσεων. 

Αυτός και ακόλουθοί του , έχουν λειτουργήσει ως υποστήριγμα και έχουν δώσει τα αναγκαία επιχειρήματα σε όσους, σύγχρονους Κασσελάκηδες, θέλουν να καταργήσουν τη στράτευση, γιατί δήθεν προάγει φασιστικά ένστικτα, τα εθνικά σύμβολα, γιατί δήθεν είναι ενάντια στη πολυπολιτισμικότητα και να διαβρώσουν την Ελληνική κοινωνία, γιατί το σύνθημα «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια», δεν είναι συμπεριληπτικό.

Θα μπορούσε και αυτός να χαρακτηριστεί ως σύγχρονος «Εφιάλτης», καθώς υπονομεύει το εθνικό φρόνημα και τη κοινωνική συνοχή. 

Και οι δύο λοιπόν, προσπαθούν να επιβάλλουν ακραίες, αντικοινωνικές, αντιδημοκρατικές και αφύσικες αντιλήψεις, παρεμποδίζοντας ή ποινικοποιώντας την αντίθετη άποψη. Επίσης λειτουργούν ως «δούρειος ίππος», ο καθένας με τον τρόπο του, διχάζοντας τη κοινωνία και οδηγώντας σε αλληλοσπαραγμό. Η επίσκεψη Κασελάκη στη Μακρόνησο, αναβίωσε το μετεμφυλιακό κλίμα.

Ας τους εμποδίσουμε λοιπόν και ας βάλουμε φρένο στις ύπουλες δραστηριότητές τους. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.