Αστροπαιδεία; Απλή αποφλοιωτική και από-καθηλωτική λογική

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός, Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Αμπούλες δυσοσμίας έριξαν  στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, οι καταληψίες, αλλά δεν πρέπει να τους πειράξουν, γιατί μετά δεν θα έχουν τα ξαδελφάκια τους, να <καθαρίσουν> για αυτούς… Θέλουν να τους έχουν έτοιμους! Δεν το είπε ο τσαλακωτος ότι θα τους βρούμε στους δρόμους; Τσιράκια κρούσης είναι αυτά, για να μας απειλούν…!…. Και ο άλλος με την <αστροπαιδεία>, δια βίου μάθησης;. Καλό κόλπο!…..Κάποιος   δικός τους  είναι, που  το δια βίου μάθησης, <αστροπαιδεία> τελικά θα  είναι μια καλή πηγή ψήφων.!.Θα διαδίδει ότι τα άστρα θα ευνοήσουν τη χώρα, αν βγουν αυτοί πάλι!….Θα κάνουν κ άλλα τέτοια, γιατί  τέτοιου είδους λογισμικά , πείθουν  άνετα τα  άτομα, και  υποβάλλουν  αφελείς με άγνοια (βλ Σώρρας)

Δε θα δούμε βέβαια δια βίου κομμωτικής, μοδιστρικής, στο Παιδείας, γιατί αυτά είναι απτά, βλέπεις, φαίνεται αυτό που παράγουν.. Δε τους συμφέρει..!Μπορεί να κάνουν μερικοί δικοί τους, τους ψυχολόγους συμβούλους που σε ηρεμούν (ηρεμολόγους) , στο Παιδείας, εξομολόγους, φρενολόγους, και πολλά άλλα παρόμοια, γιατί θα έχουν φυτώρια ψήφων.. Πουλούν λογισμικό τα τσιράκια τους υποβολιμαία και εμβόλιμα, με διάφορες μορφές.

Ενημερώστε τα παιδιά, και για  τα φεστιβάλ της κάνναβης που θα τους δίνουν κάνναβη εκεί, για να εξαρτώνται απ αυτούς και να πηγαίνουν στο κόμμα!

Έκαναν τόσα  και τόσα , δούλεψαν σατανικά τόσα χρόνια, είναι δυνατόν να τα αφήσουν έτσι; Δε θέλουν να φύγουν και θα κάνουν τα πάντα από παντού. Όταν βλέπουμε  κάτι περίεργο που δεν το έχουμε ξαναδεί, να λέμε πλέον! Πίσω και κάτω απ όλα τα περίεργα, είναι οι χρησιμοθήρες, ιδιοτελείς, ανίκανοι, αδαείς, διαταραγμένοι ψυχικά και πνευματικά, που θέλουν να βγάλουν τα κόμπλεξ τους, και να διαδώσουν την αποτυχημένη σε όλο τον πλανήτη ιδεολογία τους.!Έρπουν! Τους  αποφλοιώνουμε και τους αποκαθηλώνουμε με ήρεμη δύναμη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.