Παιδιά, σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους με… φόρους στους ώμους!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Παιδιά,  Σηκωθείτε,  να βγούμε στους δρόμους, γυναίκες και άντρες με φόρους στους ώμους, στην Ελληνική σημαία μας πάντα πιστοί, στην πατρίδα μας που μας προσκαλεί

Από το  13 , η κατηγορία μας  έλεγε και έγραφε εδώ,  κρίνοντας ορθολογικά, εμπειρικά, ενορατικά, ότι αυτοί οι λεηλατο-σέχτα, κάνει συμφωνίες να κόψει ότι μπορεί απ’ τους Έλληνες πολίτες, να τους βάλει  δυσβάστακτους φόρους, και να τους πατάει στο λαιμό. Λέγαμε  ότι το κουστούμι είναι κομμένο και ραμμένο, στα πάντα, …και έχουν  πάρει ως αντάλλαγμα να διορίζουν, να κάνουν κράτος δικό τους, να  ζουν πλουσιοπάροχα αυτοί,  να βγάζουν τ απωθημένα τους , να φροντίζουν  να επικρατήσει η αποτυχημένη παγκοσμίως νοοτροπία  της Βενεζουέλας. Δηλαδή αυτοί να εξαντλούν τον κόσμο, και να   πατάνε για να ζουν,  σε ζωντανά πτώματα.. Έκαναν και κάνουν πολλά αίσχη, έκλεισαν τις  τράπεζες, γύρισαν την Ελλάδα στο σκοτεινό Μεσαίωνα.

Υποθέταμε  και το γράφαμε τότε, ότι σε μια τριετία θα παραδώσουν ερείπια, αφού έχουν φάει δημόσιο χρήμα οι ίδιοι.. Φροντίζει όμως να είναι μέσα στην επομένη κυβέρνηση, για αυτό κερδίζει χρόνο με ψέμα και θέατρο!

Μετά απ όλα αυτά βλέπεις τον κόσμο, τζοκεράκι, καλαμπούρι, αστειάκια εδώ, οπότε αυτοί βλέπουν την εκτόνωση, και τους ικανοποιεί…!

Υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν μεροκάματο με  το να αναμασούν τα ίδια και τα ίδια , και να σε κάνουν να βλέπεις τη σταγόνα, και όχι τον άγριο ωκεανό  στον οποίο είσαι μέσα, και σε λίγο αν δε  μεριμνήσεις, θα σε καταπιούν τα κύματα, η  θα σου φάνε κάποιο μέλος τα σκυλόψαρα… κλπ..

Η δική μας κατηγορία,  (των ελεύθερων επαγγελματιών, που ο κύριος με τον Πετρωμένο εγκέφαλο λέει ότι πρέπει να τον προσκυνούν αντί για τον Χριστό),  η κατηγορία μας που δουλεύει  20 ώρες(σαν το σκυλί) που:  μόνο πληρώνει το κράτος,  δεν έχει πάρει πρόωρες συντάξεις η άλλο κρατικό χρήμα,  ξέρει να μάχεται έντιμα , καθημερινά στην ελεύθερη αγορά,   παράγει νέες ιδέες , υπηρεσίες, προϊόντα,   δεν έχει εκφυλισμένα ένστικτα,  δε θέλει ν ακούει τη λέξη διορίζω-ομαι, είμαι μόνιμος, δεν έπρεπε να απολυθώ (και  τα θεωρεί πολύ αδύναμα εγωκεντρικά, νωχελικά, και βλαβερά για την κοινωνία τ  άτομα αυτά που λένε τέτοια, άσχετα με το κόμμα στο οποίο ανήκουν).Η δική μας  μαχητική κατηγορία, δεν ανέχεται να την κοροϊδεύουν οι λεηλάτες, και επειδή ξέρει να δίνει μάχες, και αγώνες,(αφού  της καίνε επιχειρήσεις,  αφού  ανοίγει  άλλες  επιχειρήσεις, αφού  πληρώνει ανθρώπους να ζήσουν κλπ), έχει δικαίωμα και υποχρέωση να   μιλάει!!… Πρέπει να τους σπάσουμε την τριετή συμφωνία, για να επιβιώσουμε αξιοπρεπώς , και να ζήσουμε!!…

Όσοι έχουμε φυσιολογικά ένστικτα αυτοσυντήρησης, ….όσοι ξέρουμε να φιλοσοφούμε την ώρα που πρέπει., όσοι δεν είμαστε δειλοί και ένοχοι, όσοι δεν περιμένουμε την επομένη κυβέρνηση να μας  <τοποθετήσει> κάπου, όσοι δεν βάζουμε υποψηφιότητα με κόμματα ,…πρέπει ως Έλληνες ν αφυπνίζουμε, και να καλούμε τον  έντιμο και με φυσιολογική νοημοσύνη του Μ.Ο κόσμο, να κατέβει  στους δρόμους  όσο χρειαστεί, για να τους ρίξει! Ρυπαίνουν και μολύνουν την ατμόσφαιρα της Ελλάδας.  Μας ρουφούν το αίμα με το καλαμάκι..

Τώρα προετοιμάζουν πανελλήνιες χωρίς εξετάσεις ,για να βάζουν τα δικά τους παιδιά, αφού έχουν περάσει απ’ το κόμμα, και τα φεστιβάλ κάνναβης. Ριζώνουν  και δικτυώνονται !

Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει την πολλή ανάλυση παράλυση, χωρίς αρχή μέση και τέλος. Πρέπει να πράξει πλέον.

Αν ο Μ. Αλεξανδρος <έκλωθε> με τον Γόρδιο δεσμό, στο Γόρδιο θα ήταν ακόμα.

 Ο Θεόδωρος Ρούζβελτ, 1858-1919, Αμερικανός πρόεδρος [1901-1909] μας λέει,

“Κάνε ό,τι μπορείς, με ό,τι έχεις, όπου κι αν βρίσκεσαι.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.