Μείωση των εισακτέων παραμονές Πανελληνίων; Και όμως έχουν κέρδος!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Η παρακμιακή συνομοταξία που μας κυβερνάει λεηλατώντας μας, κάνει τα πάντα για τις ψήφους! Μέσα σ αυτά τα πλαίσια ,εγκαινιάζει μουσεία φέροντας τη διχόνοια , για να πάρει σε ψήφους τους παλιούς ψηφοφόρους της που βλέπει από μυστικές δημοσκοπήσεις ότι της έφυγαν.

Παράλληλα, με Ολύμπια ψυχραιμία ανακοινώσε ό,τι μειώνει τον αριθμό των εισακτέων στις σχολές, όταν όλοι ξέρουμε ό,τι γονείς και μαθητές έχουν εξαντληθεί με τη μελέτη τους και με τα έξοδα, για να περάσουν στα ΑΕΙ (ελπίζοντας ότι οι τωρινοί θα φύγουν και τα Πανεπιστήμια θ αναβαθμιστούν).

Αν ανατρέξουμε στο ωφελιμιστικό παρελθόν τους, βλέπουμε ότι έχουν μεγάλο συμφέρον και απ αυτή την κίνηση. Διότι. Τα παιδιά που δεν μπορούν λόγω εξόδων να φύγουν σε ευρωπαϊκές χώρες, θα τα προσηλυτίσουν ποικιλοτρόπως, για να γραφτούν στο παρακμιακό οπισθοδρομικό κόμμα τους, τάζοντάς τους ό,τι (αν έχουν στοχοπροσήλωση σε αυτούς), θα τα στείλουν στις πρώην Ανατολικές . Εκεί έχουν προσβάσεις. Οι γονείς να έχουν υπ όψιν ότι θα τα ακούσουν αυτά..Μέσα στο σχέδιο είναι ότι θα τα φέρουν μετά με μετεγγραφές στα δικά μας πανεπιστήμια, και θα τα κάνουν δικούς τους καθηγητές, σαν φυτώρια ημετέρων. Δεν ακούσαμε επίσημα ότι μειώθηκε και αυτός ο αριθμός.. Παραθυράκια! (Στους ικανούς που μελετούν ,δεν μπορούν να τα κάνουν αυτά)

Όπως ακριβώς έκανε ο πρωθυπουργεύων.. Όλοι πρέπει να παραδεχτούμε ο,τι αυτή η κυβέρνηση περνά στη χώρα οποιαδήποτε κατάπτωση υποβολιμαία, και όταν λέει <δεν έγινε τίποτα αρνητικό>, όλοι υπακούουν σαν υπνωτισμένοι.. Αν το έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση θα έκαιγαν την Ελλάδα. Ακόμα και να δώσει εντολή να πουλάμε τα παιδιά μας, μερικοί θα το θεωρήσουν φυσιολογικό!.. Είναι επικίνδυνοι όσο μένουν. Ριζώνει με πολλά παρα-συριζο-ριζίδια η σήψη στη χώρα! Πρέπει να φύγουν αμέσως!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.