Μας πρήξατε με την ΕΡΤ…

Γράφει ο Χαμαιλέοντας,

Απεργούν τα… κουρασμένα παλικάρια της ΕΡΤ επειδή λέει χρειάζονται κι άλλο προσωπικό, νέο ενιαίο μισθολόγιο, απεξάρτηση από τη DIGEA και θέλουν να σταματήσουν οι εργολαβίες!

Τι λέτε ρε παιδιά; Όταν κλείνουν ιδιωτικά ΜΜΕ χτυπιέται η διαπλοκή κι ο καπιταλισμός. Ενώ η ΕΡΤ των 2000 υπαλλήλων, ανάμεσα στους οποίους και αργόσχολοι που εξαργυρώνουν κομματικές επιταγές, όντας ρουσφετάκια των εκάστοτε υπουργών και των Προέδρων της, δεν μπορεί να μας προσφέρει την προπαγάνδα της αν δεν ενισχυθεί με μερικούς ακόμα κηφήνες. Θα κουρεύουν μαζί με τους άλλους 70 κηπουρούς το ανθηρό γκαζόν;

Θέλουν και νέο μισθολόγιο! Να τους δώσουμε κανένα καινούριο επίδομα. Επίδομα κυβερνητικής συμμόρφωσης ή επίδομα αριστερών καταβολών!

Να κόψουμε και τις εργολαβίες και τα πολλά, πολλά με τη DIGEA. Που θα έρθουν τα γατάκια της αγοράς να μας πάρουν τις παραγωγές. Τις κάνουμε και μόνοι μας με τα… διπλά λεφτά!

Βγείτε τώρα οι διάφοροι που το μόνο πρόβλημα σας ήταν αν αυτό το κομματικό μαγαζάκι της Αριστεράς έπρεπε να κλείσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κι αν ο Σαμαράς είχε άδικο που πήγε να βάλει χέρι στα ιερά και όσια τους να μας πείτε πόσο συμπαραστέκεστε στο πόνο των εργαζομένων. Ανεβείτε και σε κανένα κάγκελο σαν την Ραχήλ να γίνεται πιο πειστικοί!

Δημόσια τηλεόραση χρειαζόμαστε που θα διοικείται από μη κομματικά φερέφωνα και θα μάθει να λειτουργεί με τους κανόνες της αγοράς και θα βρει ελκυστικούς τρόπους να προβάλλει τον πολιτισμό και την Ιστορία μας αλλιώς χαιρετίσματα και καλά σαράντα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.