Κυβέρνηση με “διαγωγή κοσμία”

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Αποδημήστε τους ψηφοθήρες συριζανελίτες!. Είπαν ότι καταργούνται οι λέξεις “διαγωγή κοσμία” για τους μαθητές. Στην ουσία οι λέξεις αυτές έχουν καταργηθεί . Μαζί με τους βαθμούς, αν το παιδί δεν έχει  καλή συμπεριφορά,  δίνεται και ένα συμπλήρωμα το οποίο γράφει για τη συμπεριφορά του μαθητή,  τι έκανε, αν έχει διάσπαση προσοχής και δεν μπορεί  καθίσει, αν έχει χαμηλή νοημοσύνη ,κ.α.. Παιδιά που κάνετε φασαρία μέσα στην τάξη, αδικαιολόγητα φυσικά, μη παίρνετε θάρρος.!

Πρέπει να διορθωθείτε αν έχετε διάσπαση προσοχής με κινητικότητα η κάτι άλλο). Ξέρετε γιατί το είπε αυτό ο υπουργός; Όχι γιατί σας αγαπάει, αλλά για να πάρει τη ψήφο σας  και των γονιών σας..(το δικαιολογεί όμως με άλλες λέξεις). Σκεφτείτε  ότι φέρεται πρόχειρα ο υπουργός, γιατί στην ουσία δεν αλλάζει τίποτα.. Θα συνεχίσουν οι αποβολές, η αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος, ή οι λέξεις  των καθηγητών στους γονείς σας. “Έκανε πολλή φασαρία, και δε μπορούμε να τον/την περάσουμε ,δε μας αφήνει να κάνουμε μάθημα” η “δεν μπορεί να έρθει μαζί μας εκδρομή ,έχει παραβατική συμπεριφορά.”

Οπότε  παιδιά και γονείς, μην επαφίεστε στις εντυπώσεις για να πάρει ψήφους. Προσπαθήσετε να διορθωθείτε στην ουσία  για τη ζωή σας. Η κοινωνία  θέλει  προσαρμοστική  συμπεριφορά, και δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε κανένα/καμία..  Αν έχετε  ανάρμοστη συμπεριφορά στις δουλειές που θα κάνετε, θα έχετε σοβαρές συνέπειες για τη ζωή!

Επί πλέον  με όλα αυτά τα ανούσια που λένε, επιδιώκουν να μη  δίνει σημασία ο κόσμος  στα σοβαρά. Όπως, ότι υπάρχει πρόγραμμα  στη Φιλοσοφική για τον Ελληνικό Πολιτισμό στην Αγγλική, και ότι ενδιαφέρονται πολλοί Κινέζοι και Έλληνες,  και  θα ήταν εισοδήματα για το κράτος, όμως με τις πρόκες στα κρανία τους  απαγορεύουν να υλοποιηθεί το πρόγραμμα  για το στενό συμφέρον τους.  Επίσης για να μην ασχολείται ο κόσμος τώρα με  τη ΔΕΗ, ή να μην ασχοληθούμε με το ότι  η Ευρώπη τώρα  μας δίνει (όχι δανεικά) 869 εκ για τις συντάξεις, και δεν έχουν σχέδιο να τα απορροφήσουν..

Μη δίνετε σημασία στις φιγουράτες λέξεις  των κυβερνώντων.    

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.