Είδαν φως και μπήκαν» ή «τους άναψαν φως και ήρθαν»;

Γράφει ο Blood 

Ποια είναι η ετυμηγορία της λέξεως,  έπαινος;

Βάσει του ελληνικού λεξικού είναι η  «επίσημη τιμητική διάκριση για καλές πράξεις ή συμπεριφορά και συνήθως περιλαμβάνει αντίστοιχο έντυπο στο οποίο καταχωρείται ο λόγος απονομής»

Ερώτηση: Μήπως θα πρέπει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης  να τους δώσει και ένα έντυπο στο οποίο καταχωρείται ο λόγος απονομής , σε αυτούς όλους που «είδαν φως και μπήκαν» ή «τους άναψε πράσινο φως και ήρθαν»;

Σε όλους αυτούς που με τις ενέργειες τους συνέβαλαν, (λίγο ή πολύ δεν έχει απολύτως καμία σημασία), στο να πέσει μια επιτυχημένη και ελπιδοφόρα για την πατρίδα και τις οικογένειες  μας κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και που συνέβαλαν στο να εδραιώσουν μια αριστερή κυβέρνηση, που όλοι ζούμε τις συνέπειες της και ακόμα χειρότερα θα ζήσουν, οι επόμενες γενιές και η πατρίδα μας για πολλά χρόνια;;

Μην ζορίζεστε, ΝΑΙ, Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσουμε αλλά δεν θα σταματήσουμε να κάνουμε κριτική σε ότι έκανε πολύ κακό σε αυτήν την παράταξη,  στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στην πατρίδα, στις οικογένειες μας. Ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα, εκτός και είναι κάποιο «γραμμάτιο».

Αλλά προσοχή. Αυτό το «ΝΑΙ, Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσουμε» μην σας καθησυχάζει. Αντιθέτως.  Με αγάπη ένα θα σας πω. Προσέξτε.

Ο κόσμος είναι πολύ πληγωμένος και πολύ θυμωμένος. Οι δε Νεοδημοκράτες που έμειναν φρουροί (όταν αυτοί την έκαναν) και αντιμετώπισαν τα δύσκολα και που τράβηξαν τα πάνδεινα, είναι πολύ «ευαίσθητοι» και «ανεξέλεγκτοι» όταν βλέπουν τέτοιες κινήσεις. Και είναι δυστυχώς πολλές.

Το κόμμα είναι η «οικογένεια» μας και όχι η οικογένεια μας το κόμμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.