Απολύστε ημετέρους!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Αν θέλετε ουσιαστικά να βοηθήσετε  τα παιδιά των μεταναστών, απολύστε  ημέτερους!

Ο προοδευτισμός και ο πολιτισμός επιβάλλει τα στάδια και όχι την μαζικοποίηση  των εγκεφάλων των παιδιών. Πολλά κτήρια είναι άδεια, έχουν κλείσει τράπεζες κ.α. Ένα πολιτισμένο κράτος, οφείλει να πάρει εκπαιδευτικούς που έχουν  διδάξει σε αλλοδαπά παιδιά, και να  διδάξουν στα παιδιά των μεταναστών  τη γλώσσα μας για δυο χρόνια! Μετά να τα εντάξουν, ανάλογα με το επίπεδο της γλώσσας, της νοημοσύνης, των μαθησιακών δυσκολιών!

Αυτό γίνεται σήμερα, αφού σταματήσουν να προσλαμβάνουν τις καθαρίστριες και τους ημετέρους, και δώσουν τα κονδύλια σε  ειδικούς εκπαιδευτικούς. Οτιδήποτε άλλο είναι για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα,  και να πετύχουν τις μεσιτείες τους. Δείχνει μόνο   έλλειψη πολιτισμένου  κράτους …και όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο, είναι υποκρισία, γιατί τα παιδιά τους δεν θα ήθελαν να πάνε πίσω για να διδαχτούν άλλα την αλφαβήτα.. Πολιτισμένοι !!!Πιέστε την κυβέρνηση  προς αυτή την κατεύθυνση!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.