Ένα “διαμάντι” στα χέρια του Κιμούλη;

Γράφει ο Αγκιτάτορας,

Ο ιδιωτικός τομέας, με το όραμα και την επιμονή του, έκανε πραγματικότητα ένα σημαντικό σχέδιο ανάδειξης του πολιτισμού μας. Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Όλοι θαυμάσαμε την τεχνική αρτιότητα του έργου, τον εξαιρετικό προγραμματισμό, τις μοναδικές δράσεις που οργάνωνε. Ένα διαμάντι που λάμπρυνε την Αθήνα με την παρουσία του.

Μόλις ακούστηκε ότι το Ίδρυμα παραδίδει την διοίκηση στο Ελληνικό δημόσιο ένας κόμπος εμφανίστηκε στα στομάχια μας. Θα κατορθώσουν οι κρατικοί φορείς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τέτοιου εγχειρήματος; Τι εικόνα θα δημιουργηθεί για την χώρα αν αποδειχτεί μια ακόμη φορά η ανικανότητα διαχείρισης του δημοσίου;

Κι εκεί που προσπαθούσαμε να χωνέψουμε αυτή την εξέλιξη, ευχόμενοι να μην αποδειχτούν αληθινοί οι φόβοι μας, έρχεται το δεύτερο και τελειωτικό χτύπημα. Ως επικεφαλής του Ιδρύματος προαλείφεται ο Γιώργος Κιμούλης. Εξαιρετικός ηθοποιός αλλά τι αποδεικνύει την διοικητική επάρκεια του;  Μάλλον από γεγονός ότι κατηγορείται ακόμη για φοροδιαφυγή..

Ευτυχώς παραιτήθηκε από την Επιτροπή για την Αναθεώρηση του Συντάγματος. Τι θα πρωτοπρολάβαινε; Τώρα ανυπεράσπιστος μπορεί να αφιερωθεί στην προώθηση του πολιτισμού. Μια παταγώδης αποτυχία διαγράφεται στον ορίζοντα. Αλλά έχουμε πάθει πια ανοσία!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.