Βρείτε τους πριν απ’ τις εκλογές!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Πόσοι  και ποιοι  ηθοποιοί, δημοσιολογούντες ,  δημοσιογράφοι , συγγραφείς, δεν υποστήριξαν ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές του 15 που τελικά μας  έφεραν έμμεσα την  καταστροφή;

Μπορείτε μήπως να τους θυμηθείτε, γιατί σ αυτή τη χώρα ξεχνάμε εύκολα και αυτό συμφέρει πολλούς! Τώρα δεν πάνε καλά τα οικονομικά τους και  μερικοί απ αυτούς θα ζητήσουν αναίσχυντα τη ψήφο μας, για να πάρουν τον μισθό του βουλευτή, ενώ θα πλασάρουν στρογγυλεμένα ό,τι συμφέρει!  Θα τους έχουμε ξεχάσει;

Γιατί το έκαναν αυτό να θέλουν να  ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά και να θέλουν να φέρουν  τον ΣΥΡΙΖΑ;

Μερικοί γιατί είχαν μίσος και ζήλεια μέσα τους, αποβλέποντας παράλληλα στο προσωπικό τους συμφέρον εις βάρος του συλλογικού! Δεν προλάβαινε να αναπνεύσει η προηγούμενη κυβέρνηση έβριζαν, συκοφαντούσαν,  εις βάρος της χώρας τους! Όλοι αυτοί από λάθος αντίληψη, από τ απωθημένα τους, από κατευθύνσεις γιατί τους είχαν βάλει άλλοι σε δουλειές και έπρεπε να είναι οπαδοί και πιστά σκυλιά , δεν είχαν ορθή κρίση και έβαλαν  το προσωπικό τους συμφέρον πάνω απτήν πατρίδα φέρνοντας έμμεσα τους κομήτες.

Κατά εποχές υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας και την κρίση μας αλλάζουν με ευγένεια τα πάνταπάντα για το συμφέρον τους που είναι μαύρα χρήματα, εξουσία, μισθός Βουλής, βολέματα για τα παιδιά τους. Δεν πολώνουμε , θυμόμαστε! Ανθρώπινα τους συγχωρούμε, αλλά πολιτικά θυμόμαστε, γιατί θα μας φέρουν και άλλες καταστροφές!

Αν αυτοί  πάρουν εξουσία μέσα στο φιλοτομαρισμό τους , τον εγωκεντρισμό τους, τις περιαυτολογίες τους, φανταστείτε τι  ετοιμάζονται να κερδίσουν από εμάς όχι έντιμα. Μην επηρεάζεστε απτα λόγια τέτοιων ατόμων. Πουλούν λογισμικό θολό!   Θυμηθείτε τι έλεγαν το 15 και κρίνετε τους. Δεν διαφέρουν σε τίποτα απτον ΣΥΡΙΖΑ!  Αυτοί λοιπόν η δεν είχαν αντίληψη, η έβαλαν το μίσος τους και το συμφέρον τους πάνω απτην πατρίδα! Τέτοιους δημοσιολογούντες  θέλουμε, ή  άτομα που έχουν εργαστεί έντιμα ,που δεν έχουν διαπλοκή με δημοσιότητα,  που δεν προβάλλονται , αλλά ταπεινά δουλεύουν στην ιδιωτική η ελεύθερη αγορά, οπότε έχουν περισσότερες δεξιότητες εκ προοιμίου, και παράλληλα  δεν προβάλλουν το εγώ  τους ;  Βρείτε τους από τώρα!  

Ψυχολογικά, κοινωνικά, κοινωνιολογικά, μεταφυσικά Να έχουν πείρα ζωής  και εμπειρίες εργασιακές ,να μη περιμένουν να πάρουν το μισθό για να βολευτούν, αλλά να ζουν άνετα όσο γίνεται σήμερα  με τις ικανότητες τους. Οι επιστήμονες που έχουν εντρυφήσει σε κάτι, μαθαίνουν και κοιτάζουν τα γεγονότα από πολλές σκοπιές και με περισσότερο βάθος ,συνήθως, χωρίς να είναι απόλυτο (  όπως ο κλόουν μπαρουφ, αν είχε γνήσια πτυχία)  Επισημαίνουμε την πνευματικότητα των ατόμων η οποία έχει μεγάλη σημασία για τους συνάνθρωπους (απτους κομήτες δεν έχει κανένας πνευματικότητα. Ένας βοσκός μπορεί να έχει  ανεπτυγμένη πνευματικότητα ) Δεν εννοούμε αυτούς που πάνε στις εκκλησίες για ψήφους των μεγαλυτέρων. Αυτοί είναι δυσαρμονικοί , υποκριτές. Θα βλάψουν τη χώρα!   

Κυρίως. Δεν ακούμε τι λένε, αλλά   θυμόμαστε  τι έλεγαν!  Να έχουν σταθερή ιδεολογία!  Μαθαίνουμε να διαβάζουμε τα βλέμματα τους και τις αύρες τους.(όχι τις αηδίες της Λυδίας. Πνευματικά)  Απ αυτό δεν ξεφεύγει κανένας! Δύσκολο; (παρεμπιπτόντως ο Τσιπρας και η γυναίκα του έχουν βλέμμα γεμάτο μίσος. Πάνε να το κρύψουν με το ψεύτικο γέλιο τους)  

Χωρίς προσωπικές σκοπιμότητες και ιδιοτελείας να το λέμε στην πονηρή εποχή μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.