Τσίπρα, δεν σέβεσαι ούτε τις καμένες και πνιγμένες ψυχές

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Τσίπρα, είναι “τίτλος τιμής” είπες το κάψιμο και το πνίξιμο ανθρώπων; Ούτε τις ψυχές δεν έμαθες να σέβεσαι!

Τσίπρα ,καημένε είσαι για λύπηση. Σε βλέπω που διαβάζεις από μέσα τ αγγλικά λαχανιάζοντας να δειχτείς, σε ψυχολογώ όταν διαβάζεις από μέσα και τα ελληνικά που σου γράφουν και δεν καταλαβαίνεις ότι οι σύμβουλοι σου σε βλάπτουν με τις αντιστροφές της πραγματικότητας, γιατί ο κόσμος εκτός του ότι αδικείται, προσπαθείς να τον βγάλεις και τρελό και αντιστέκεται

Οι πράξεις σου ηχούν τόσο που δεν ακούγονται τα λόγια σου.

Πως θα κυκλοφορείς μετά; Τώρα είναι γεμάτοι κλούβες οι δρόμοι γύρω από το σπίτι σου. Ζεις μέσα στο φόβο και τις φοβίες. Παρέδωσες χώρα που άλλοι έδωσαν μάχες να την κρατήσουν. Φυσιολογικό να φοβάσαι .

Έχεις πολλά απωθημένα και επειδή δεν ξέρεις αγγλικά, προσπαθείς με την προφορά πάλι να δείξεις κάτι άλλο. Έχεις φοβερή εξάρτηση από την εξουσία, είναι το ναρκωτικό σου. Γιατί δεν πας και εσύ και η Δούρου και οι λοιποί που σε συμβουλεύουν για θεραπεία; Θα σε ωφελήσει. Τώρα μόνο βλάπτεις τους πάντες και τον εαυτό σου. Είσαι και πολύ προβλέψιμος.

Όταν κάνεις κομπίνες , ολέθριες πράξεις για τη χώρα, λες ΠΑΝΤΑ ότι το έκαναν οι άλλοι.

Οπότε όλοι καταλαβαίνουμε πως όταν κατηγορείς για κάτι τους άλλους, το έχεις κάνει εσύ. Είναι φτηνή τακτική.

Όπως βλέπεις σε έχουμε ξεφλουδίσει και ενημερώνουμε τον κόσμο. Η συντρόφισσα σου η Ζωή λέει ότι είστε μαφία και άλλα πολλά . Αυτά όλα τα ίδια ,εμείς τα λέγαμε απ’ το ’15 που έπαιζες φτηνό θέατρο.

Όταν από άγνοια ,από ανικανότητα, από έλλειψη γνώσεων από θρασύτητα και εγωκεντρισμό ,από εξάρτηση στην εξουσία και συμφέρον, συμβάλλεις στο κάψιμο και πνίξιμο 125 ατόμων και στο λένε για τίτλο τιμής μέσα στον πνευματικό βούρκο που ανήκεις και η άλλη κλαίει από συγκίνηση, γιατί δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα, τότε είναι βαριά ψυχασθένεια, αλλά επιλεκτική. Είναι ψυχασθένεια για το συμφέρον .

Είναι αυτός που και έβριζες τους πάντες όταν είχε καεί κάποιος από μαγκάλι.

Διαστρέβλωση στα πάντα. Έχουν ξεπεράσει δικολάβους, σοφιστές κλπ. Λένε Πάντα τα αντίθετα από ό,τι κάνουν σε όλα !

Είναι μέσα στο βούρκο τους τα άτομα που θέλουν να παραγραφούν τα αδικήματα. Τα έντιμα, εκτός βούρκου, έχουν πει τα ίδια, ότι θέλουν να δικαστούν, παρότι είναι όλα αυτά άδικα και γίνεται μήπως κερδίσουν κάποια ψήφο οι ανέντιμοι.

Λέει και σ αυτό το εντελώς αντίθετο. Τώρα βέβαια είναι επί πλέον φοβισμένος, γιατί θα τον πάνε ως το τέλος. Ούτε στα Γυμνάσια δεν κάνουν τέτοιες σκευωρίες. Κάνουν πιο σοβαρές με ντοκουμέντα.

Ενημερώστε τους νέους . Σπέρνουν μόλυνση πνεύματος και ψυχής. Αυτό είναι πολύ δύσκολο ν απολυμανθεί. Απλά όταν μιλά ο Τσιπρας και η συνομοταξία του, πείτε στα παιδιά δεν ακούμε δηλητηριασμένα άτομα. Εμείς οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί που δεν τους υπολογίζουμε, τα λέμε στους μαθητές.

Μας μολύνουν. Τα παιδιά πρέπει να σκέπτονται με ορθο-λογισμό όχι με τα αντίστροφα του Τσίπρα. Προσπαθούν να κάνουν αλλαγή κόσμο- ειδώλου με αντίστροφές (180 μοιρών) της πραγματικότητας, φυσικά για το υλικό συμφέρον τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.