Τους συμφέρει η απαλοιφή των Λατινικών και η υποβάθμιση των Πανεπιστημίων!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Σύμφωνα με το νέο σύστημα του φιλοσόφου κ. Γαβρόγλου θα περνούν στις Πανελλήνιες και μαθητές χωρίς εξετάσεις , μόνο με το απολυτήριο Λυκείου. Με αυτό επιδιώκουν πολλές ψήφους, γιατί οι έφηβοι θα τους ψηφίσουν, επειδή θα θεωρούν εαυτούς επιτυχημένους άνευ κόπου, αφού πέρασαν στο Πανεπιστήμιο. Πολλοί γονείς που δεν έχουν ικανοποιητική αντίληψη, επίσης θα κολακευτούν αφού τα παιδιά τους επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπήκαν στο Πανεπιστήμιο και θα δώσουν ψήφο γι αυτό τον λόγο.

Θα το λένε και θα χαίρονται, χωρίς να λαμβάνουν υπ όψιν ότι είναι πτυχία χωρίς αντίκρισμα (αν φτάσουν στο πτυχίο) , χωρίς γνώσεις, χωρίς επαγγελματική αποκατάσταση.

Επομένως είναι αρκετές ψήφοι και παράλληλα δημιουργούνται γενιές πολύ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, κάτι το οποίο τους συμφέρει πολλαπλώς.

Το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο πείθεται εύκολα σε όποια ανηθικότητα η παραλογισμό λένε αυτοί . Δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τη λογική του και την κρίση του γιατί έχουν φροντίσει να του την κοιμίσουν με όλα αυτά.

Έτσι αυτοί υπάρχουν πολιτικά και λεηλατούν.

Επί πλέον επιδιώκουν να καταργούν μαθήματα μέσα από τα οποία δεν μπορούν να προπαγανδίζουν. Τα νοήματα των Αρχαίων και Λατινικών τα διδάσκεται όλη η Πολιτισμένη Ευρώπη, γιατί εμπεριέχουν φιλοσοφικά αποστάγματα και ωθούν σε πνευματικές αναζητήσεις.

Δεν αναφέρομαι (γιατί θα τους φανούν κινέζικα) στην ισορροπία των ημισφαιρίων του εγκεφάλου στην οποία συντελούν τ Αρχαία και ότι θεραπεύουν τη δυσλεξία στα καλά ιδρύματα της Αμερικής μ αυτά.

Μήπως σας λέει κάτι, ότι από τότε που μειώθηκαν τ’ Αρχαία αυξήθηκαν οι μαθησιακές δυσκολίες;

Θα μου πείτε εδώ, αυτοί πάντα αυξημένες είχαν, οπότε πώς να το καταλάβουν αυτό;

Παρ όλα αυτά ο φιλόσοφος μειώνει η καταργεί ό,τι μάθημα είναι λόγιο και ό,τι αναβαθμίζει ακόμα και με έννοιες η προβληματισμούς.

Εκτός όλων αυτών δεν περνά η προπαγάνδα τους μέσω αυτών των μαθημάτων. Δεν μπορούν ν’ αμφισβητήσουν την ηθική των λογίων κειμένων που αναβαθμίζουν τους εγκεφάλους.

Έτσι θεώρησαν ότι έπρεπε να περάσουν την προπαγάνδα τους μέσω της κοινωνιολογίας (τους). Φυσικά θα τη διαμορφώσουν όπως θέλουν με τα τσιράκια του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Αν μπορούν αυτοί, ας κάνουν και αλλιώς. Για αυτό είναι εκεί για να εκτελούν.

Φυσικά δε θ’ αναφέρουν σε βάθος στην κοινωνιολογία (τους), τι είναι ο υλισμός και τι ο ιδεαλισμός, δε θ αναφέρουν γιατί απέτυχε ο μαρξισμός παγκοσμίως , δε θ αναφέρουν ότι ο άνθρωπος πρέπει να αμείβεται όσο εργάζεται και σύμφωνα με το φιλελεύθερο σύστημα δε πρέπει να πληρώνει τεράστιους φόρους, δε θ αναφέρουν ότι οι αριστεροί θεωρούν το κράτος ως Θεό, δε θ αναφέρουν ότι ο μαρξισμός πιστεύει ότι η συνείδηση του ατόμου διαμορφώνεται από το κράτος (σαν να μην υπάρχει ως κύτταρο της κοινωνίας και με ελεύθερη βούληση το άτομο ), δε θ αναφέρουν ότι αυτοί σε βάζουν να δουλεύεις σαν είλωτας, για να πληρώνεις τη συνομοταξία τους που διορίζουν συνεχώς.

Δε θ αναφέρουν ότι ο μαρξισμός αραδιάζει συνέχεια ότι ο άνθρωπος είναι παραγωγή που συνδυάζεται με τα μέσα παραγωγής κλπ. Δε θα πουν ότι αντίπαλο δέος του Μαρξ είναι ο Βέμπερ που λέει ότι ο άνθρωπος έχει και άλλες ανάγκες εκτός από το να παράγει (Ακροθιγώς ) Δεν τους συμφέρει τίποτα απ αυτά.

Άρα επιδιώκουν να προτρέψουν τους νέους να διαβάσουν μια κοινωνιολογία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να γράφονται στη νεολαία τους μέλη. Τι άλλο να κάνουν για να μη χάσουν το μέλι;

Στα παιδιά τους και τα εγγόνια τους φυσικά μαθαίνουν τ αντίθετα, ώστε τα παιδιά τους να έχουν όλο αυτόν τον κόσμο που τώρα τον υποβαθμίζουν σκόπιμα, ως υποχείριο.

Πρέπει αφού αφυπνιστούμε, ν αντιστεκόμαστε οι ελεύθεροι καθηγητές και οι γονείς.

Αλλοτριώνουν τις συνειδήσεις των παιδιών μας με ψέματα. Ολέθριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.