Τόσο μαζοχιστές είμαστε;

Γράφει Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Βάζει τα ρουβικωνα-ξαδελφάκια να καθαρίζουν, και να τους έχει  αρωγούς όταν δει τα σκούρα.. Παλιό το κόλπο, το όνομα του <πολιτιστικού> συλλόγου αλλάζει πάντα σ αυτούς.!.

Δε τους συμφέρει να μας βγάλουν από Ευρώπη τώρα. Είδαν την ανεπάρκεια τους, τη ξέρουν καλά πλέον, μην ακούτε τι λενε!…Κοιτανε πώς θα  σερβίρουν την πρωτόγνωρη  φτώχεια που φέρνουν.. Κάνουν τον κόσμο να φοβηθεί  ότι θα βγούμε, για να   δεχτεί τη φτώχεια  ως λύση..

Τώρα έχουν  συνηθίσει να ζουν αυτό που θαύμαζαν και ζήλευαν, άλλα έβριζαν για να το αποκτήσουν.(Τους έξω) Νοιώθουν  ότι απέκτησαν κύρος απ όλα αυτά, για αυτό σερβίρουν διάφορα για να μένουν..

Ήταν τ όνειρο τους, και πούλησαν ιδεολογία..Οι ιδεολόγοι δεν λένε ψέματα για να πάρουν εξουσία. Οι ιδεολόγοι δεν είναι συμφεροντολόγοι..

Εκτός απ όλα αυτά, απ έξω έρχεται το χρήμα για τις λεηλασίες τους.Πώς θα εξασφαλίσουν παιδιά και εγγόνια; Δε βγαίνουμε τώρα, αλλά πρέπει να τους διώξουμε.. Μέχρι τέλος του 17 αρχή του 18 σύμφωνα με τη ψυχολογία του κόσμου που ωριμάζει, θεωρώ ότι είναι τα ψωμιά τους, αν εμείς αφυπνιστούμε και τους διώξουμε !…Θα κάνουν όμως πολλά, για να μη γίνεται κυβέρνηση χωρίς αυτούς. Κάνουν μυστικές δημοσκοπήσεις τώρα, και διορίζουν, χαρίζουν κ.α ( ναι τα δικά μας).. Μας ρουφάνε το αίμα..Γιατί τους αφήνουμε ;Τόσο μαζοχιστές είμαστε πλέον;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.