Το Viber αλλάζει τελείως τις συνομιλίες μας

Το Viber βελτιώνει την επικοινωνία των χρηστών του μέσω των γραπτών μηνυμάτων. Τον τελευταίο χρόνο, η συγκεκριμένη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων κυκλοφόρησε χιλιάδες πακέτα αυτοκόλλητων που είχαν σταλεί από χρήστες πάνω από 30 δισεκατομμύρια φορές. Η εταιρεία όμως αποφάσισε να δώσει μία διαφορετική πνοή στην επικοινωνία των χρηστών επιτρέποντάς τους να φτιάχνουν τα δικά τους αστεία GIFS και να τα στέλνουν με τους συνομιλητές τους.

Η νέα λειτουργία δημιουργίας GIF του viber είναι διαθέσιμη ήδη σε iOS συσκευές, με τις συσκευές Android να ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες. Ακολουθούν οδηγίες ,με το πως μπορείτε να δώστε στυλ στο καινούργιο GIF με κείμενο σε διάφορες γραμματοσειρές και χρώματα, αλλά και σχέδια και αυτοκόλλητα.

Για να μετατρέψει ο χρήστης ένα βίντεο σε GIF πρέπει:

  • Να κόψει το βίντεο ώστε να διαλέξει το τέλειο απόσπασμα που θα μετατρέψει σε GIF.
  • Να επιλέξει μια λειτουργία για το GIF (από boomerang, συνεχή επανάληψη, αντίστροφο βίντεο, αργή ή γρήγορη κίνηση x2 ή x4).
  • Να δώσει στυλ στο καινούργιο GIF με κείμενο σε διάφορες γραμματοσειρές και χρώματα, αλλά και σχέδια και αυτοκόλλητα.

Σημειώνεται, πως η νέα αυτή προσθήκη στο viber έχει στόχο να κάνει ευκολότερη και πιο σαφή την επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων. Υπενθυμίζεται, ότι τις προηγούμενες ημέρες η εταιρεία ανακοίνωσε πως οι συνομιλίες και οι κλήσεις θα παραμείνουν δωρεάν, αλλά θα έρθει και άλλη αλλαγή.  Πρόκειται για τα μηνύματα που αυτοκαταστρέφονται όπως συμβαίνει στις ταινίες.

Φυσικά αυτό θα γίνεται μόνο αν αυτός που στέλνει το μήνυμα επιλέξει την αυτόματη διαγραφή του μετά από ένα χρονικό διάστημα. Στο κάτω μέρος της οθόνης εκεί που είναι τα εικονίδια με την φωτογραφική μηχανή και τα GIF, πλέον έχει προστεθεί και ένα ρολόι. Πατώντας σε αυτή την επιλογή βγαίνουν οι χρονικές επιλογές που έχεις: 10 δευτερόλεπτα, 30 δευτερόλεπτα, 1 λεπτό και 1 ώρα. Αυτό είναι το χρονικό διάστημα που θα μείνει στο τσατ το μήνυμά σου, από τη στιγμή που θα μπει στην συνομιλία ο άνθρωπος που του το έχεις στείλει.

Από τη στιγμή που ο χρήστης πατήσει μία από τις επιλογές, όλα τα επόμενα μηνύματα που θα ανταλλάξει, θα μείνουν για το χρονικό διάστημα που έχεις διαλέξει. Για να το απενεργοποιήσεις, θα πρέπει να πατήσεις την επιλογή τέρμα δεξιά που λέει «ανενεργό».

Pagenews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.