Το γαλανόλευκο νέο σήμα της ΝΔ

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Πρωτοποριακό , απέριττο ,αφαιρετικό με τα χρώματα της γαλανόλευκης το σήμα της ΝΔ, όχι παρωχημένο και κιτς σαν του ΣΥΡΙΖΑ!

Έχει μοντέρνα αισθητική και αρμονία . Θα μπορούσαμε να το κατατάξουμε στο ρεύμα του “Συμβολισμού” το οποίο περιέχει έργα όπου κυριαρχεί η σύνθεση και η προσπάθεια της έκφρασης ιδεών μέσω σχημάτων. Αποτυπώνει θέματα μέσα από τα μάτια της ψυχής και της φαντασίας. Εκφραστές: Gustave Moreau, Gustave Klimt, Giorgio De Chirico.

Εκτός από τον κυβισμό του Πικάσο ,γιατί η ΝΔ να μην εισαγάγει στις εφαρμοσμένες τέχνες και το ρεύμα του τριγωνισμού; Δεν μπορούμε να παράγουμε κάτι νέο; Επαφιέμεθα μόνο σε ότι υπάρχει η πρέπει βασιζόμενοι σε κάτι που υπάρχει να παράγουμε κάτι προσαρμοσμένο στις νέες κοσμοθεωρίες;

Στη χρωματοθεραπεία το γαλάζιο ηρεμεί, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, μειώνει την αρτηριακή πίεση και διευκολύνει την ικανότητα λήψεων αποφάσεων.

Εκτός όλων αυτών εμπεριέχει και μεταφυσική Δύναμη!

Έχει 7 τρίγωνα. 4 ορθογώνια, (Πυθαγόρας) ένα ισοσκελές, δυο αμβλυγώνια. Με τα χρώματα της γαλανόλευκης!

Ο αριθμός επτά: Θεωρείται ιερός αριθμός γιατί συμβολίζει τα επτά μυστήρια και τους επτά πλανήτες. Για τους Αιγύπτιους συμβόλιζε τη ζωή . Η ιερότητα του 7 οφείλεται στις φάσεις της σελήνης, η κάθε φάση διαρκεί 7 ημέρες. Ο αριθμός 7 συντιθέμενος από το 3 και το 4, συμβολίζει την ένωση του ανθρώπου και της θεότητας. Είναι ο αριθμός των μυημένων, καθώς εκφράζει την ολοκλήρωση κάθε πράγματος σε εφτά διαδοχικούς βαθμούς. Αντιπροσωπεύει το νόμο της εξέλιξης. Η φύσης δια 7 ετών ή μηνών ή ημερών τελειοποιεί ή μεταβάλλει όλα τα πράγματα.

ΝΔ, πόσο μπλε ξοδεύεις και δεν μπορούμε να δούμε τ άλλα σήματα των κόμματων;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.