Τι συμβαίνει με αυτές τις τουρκικές υποτροφίες;

Η Τουρκία βρίσκει διάφορους τρόπους να “βοηθάει”  δίνοντας υποτροφίες για Τουρκικά Πανεπιστήμια σε Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2020-2021

Το παράρτημα της Αμερικανικής Ένωσης Αλληλεγγύης της Δυτικής Θράκης (BTTDD) θα συνεχίσει να παρέχει υποτροφίες σε φοιτητές της Δυτικής Θράκης που έχουν αποδείξει την επιτυχία τους μεταξύ εκείνων που έχουν ανάγκη και παρακολουθούν τις ανώτερες τάξεις στο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι μαθητές πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμπληρώνοντας τη Φόρμα Αίτησης Υποτροφίας Υποτροφίας
Απαιτείται Πιστοποιητικό σπουδαστή που πρέπει να ληφθεί από το πανεπιστήμιο που σπουδάζουν (απαιτείται επίσης μεταγραφή για τους φοιτητές που σπουδάζουν στη δεύτερη και ανώτερη τάξη)
Άλλα έγγραφα που κρίνονται απαραίτητα (εάν υπάρχουν · πιστοποιητικό αναπηρίας, σύμβαση μίσθωσης κ.λπ.)
Πρέπει να υποβάλουν αίτηση από τη φόρμα στο κάτω πεδίο μαζί με τα έγγραφα που αναφέρονται παραπάνω έως τις 18:00 την Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020.

Θετική διάκριση θα εφαρμοστεί στους μαθητές μας που βρίσκονται σε ειδικές καταστάσεις (άτομα με ειδικές ανάγκες, έχασαν τους γονείς τους κ.λπ.) και τα μέλη του Συλλόγου μας και τα θέματα που δηλώθηκαν από τους μαθητές μας θα διερευνηθούν διεξοδικά.

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Οι αιτήσεις υποτροφιών έχουν λήξει. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.